|

Galatasaray'ın yeni transferi Valentine Ozornwafor

Galatasaray'da Valentine Ozornwafor idmanlarda gösterdiği performans ile teknik heyetten tam not aldı. Sezon başında yabancı kontenjanına takılan Nijeryalı genç stoperin devre arasında lisansının çıkarılmasına karar verildi.

Umut Yılmaz
09:42 - 13/12/2020 Pazar
Güncelleme: 09:49 - 13/12/2020 Pazar
Yeni Şafak
Valentine Ozornwafor 21 yaşında ve 1.94 boyunda.
Valentine Ozornwafor 21 yaşında ve 1.94 boyunda.

Galatasaray’ın sezon başında lisansını askıya aldığı Valentine Ozornwafor ligin ikinci yarısında yeşil sahalara dönmeye hazırlanıyor. Sezon başından bu yana A Takım ile çalışmalarına son sürat devam eden Nijeryalı oyuncunun ara transfer döneminde lisansı çıkartılacak.

Stoper transferi yapılmayacaj

Teknik heyetin, Nijeryalı oyuncunun sezon başından bu yana idmanlarda gösterdiği performanstan çok memnun olduğu ve ikinci devrede forma şansı vereceği öğrenildi. 21 yaşındaki futbolcunun da ikinci devrede forma giymek istediği ve idmanlarda ekstra efor sarf ettiği gelen haberler arasında yer aldı. Ara transfer döneminde Luyindama ya da Marcao satılsa bile stoper transferi yapılmayacak ve ikinci devrede Ozornwafor ile devam edilecek.

  • 300 bin euroya transfer edilmişti
  • 2019-2020 sezonunun yaz transfer döneminde Nijerya’nın Enyimba Aba takımından 300 bin euro karşılığında transfer edilen Ozornwafor, aynı sezon sarı-kırmızılı takımla forma giymeden İspanya 2. Lig takımlarından Almeria’ya kiralandı. İspanya ekibinde bir sezon kiralık olarak forma giyen Ozornwafor, sezon sonunda sarı-kırmızılı takıma geri döndü. Sezon başında Nijeryalı oyuncuyu kiralayacak bir takım çıkmazken, yabancı kontenjanının dolu olması sebebiyle 21 yaşındaki oyuncunun lisansı askıya alındı. Bu sezon sarı-kırmızılı takımın stoper hattında Marcao, Luyindama, Donk ve Emin Bayram görev yaptı. Marcao sarı-kırmızılı takımın oynadığı tüm maçlarda forma giyerken, Luyindama 10, Donk ise 9 karşılaşmada oynadı.


#Galatasaray
#Valentine Ozornwafor
3 yıl önce