|

Galatasaraylı oyuncunun sözleşmesi fesh edildi

Galatasaray'ın sezon başında Gaziantepspor'a kiraladığı Lucas Ontivero'nun, kırmızı-siyahlı kulüple olan sözleşmesi feshedildi.

Yeni Şafak
12:05 - 9/01/2015 Cuma
Güncelleme: 10:08 - 9/01/2015 Cuma
DHA

Gaziantepspor Transfer Komitesi Üyesi Mehmet İhsan Güney, "Beklediğimizi veremeyen Lucas Ontivero ile yolları ayırma kararı aldık" dedi. 


Genç futbolcu, Gaziantepspor'da 1'i U-21 maçı olmak üzere 5 karşılaşmada görev yaptı ve sadece 299 dakika sahada kaldı. Son olarakTürkiye Kupası maçında forma giyen Ontivero, depar atarken sakatlanmıştı. 


Costly ve Camara da gidiyor

Mehmet İhsan Güney, daha güçlü bir takım olma hedefiyle bazı bölgelere takviyeler yapılırken bazı sporcularla da yolların ayrılacağını söyledi.  Bu kapsamda sezonun ilk devresinde beklenileni veremeyen Ontivero ve Costly ile yolların ayrılacağını ifade eden Güney, şöyle konuştu: 

"Bildiğiniz üzere Camara maalesef uzun sakatlık yaşadı. Camara'yı kiralık olarak vermeyi planlıyoruz. Ancak bununla ilgili son kararı teknik heyetimiz verecek. Onların kararını bekliyoruz. Bu 3 sporcu arkadaşımızın dışındaki bütün kardeşlerimizden de memnunuz." 

Güney, takıma bazı takviyeler yapılacağını belirterek bu kapsamda bazı futbolcularla görüşme halinde olduklarını kaydetti.

 
#Galatasaray
#Gaziantepspor
#Lucas Ontivero
9 yıl önce