|

Galatasaraysız olmaz, sensiz hiç olmaz

Galatasaray, başlattığı ‘Sensiz Olmaz Galatasaray’ projesiyle Süper Lig’de oynayacağı 3 iç saha maçında taraftarların baskılı fotoğraflarını tribünlere koyarak takımı motive edecek.

Umut Yılmaz
04:00 - 20/05/2020 Çarşamba
Güncelleme: 02:43 - 20/05/2020 Çarşamba
Yeni Şafak
Galatasaray'ın başlattığı kampanya
Galatasaray'ın başlattığı kampanya

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle ara verilen Süper Lig’in 12 Haziran’da seyircisiz olarak başlatılacağını duyurulurken, Galatasaray Kulübü de taraftarlarına yönelik bir kampanya başladı. Sarı-kırmızılı kulüp tarafından “Sensiz Olmaz Galatasaray” ismiyle başlatılan kampanyaya katılacak taraftarların baskılı fotoğrafları, sarı-kırmızılı takımın sahasında oynayacağı son 3 iç saha maçında tribünlere konulacak. Taraftarların “www.sensizolmazgs.com” adresi üzerinden kayıt yaptırabileceği kampanya, kombine sahipleri için 123 liradan satışa sunulurken, genel satış fiyatı ise 149 lira olarak belirlendi. Kampanyada taraftarlar, dilerlerse aileleri, arkadaşları ve sevdikleriyle tribünde yan yana yer alma fırsatına da sahip olacak. Kampanyaya katılan taraftarlar tribünlerdeki baskılı fotoğraflarını maç günü “www.sensizolmazgs.com” adresinden blok numarasını seçerek görebilecek.

Cengiz’den iyi haber
  • Önceki gün mide ameliyatı olan G.saray Başkanı Mustafa Cengiz’in dün yoğun bakımdan çıkarılarak normal odaya alındığı belirtildi. Sarı-kırmızılı kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada başkan Cengiz’in sağlık durumunın iyi olduğu belirtildi.
#Galatasaray
#Koronavirüs
#Mustafa Cengiz
4 yıl önce