|

Gareth Bale İngiltere'ye dönüyor

UEFA Şampiyonlar Ligi’ne veda eden Real Madrid’de yıldız futbolcu Gareth Bale, karşılaşma sonrası eleştirilere maruz kalırken, yıldız oyuncuya stadyum çıkışında bir grup taraftar tarafından da ağır küfürler edildi. Öte yandan İspanyol ekibine iki sezon önce rekor bir ücretle transfer olan Gareth Bale'in İngiliz devi Manchester United ile anlaşmaya vardığı iddia edildi.

Yeni Şafak
11:32 - 14/05/2015 Thursday
Güncelleme: 08:42 - 14/05/2015 Thursday
IHA

İspanya Birinci Futbol Ligi'nde (La Liga) Valencia'ya karşı aldığı beraberlikle lider Barcelona ile arasındaki puan farkını açan ve şampiyonluk umutlarını yitiren Real Madrid, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde de elenerek ikinci bir şok yaşadı. Yarı final rövanş karşılaşmasında dün Santiago Bernabeu'da İtalyan ekibi Juventus'u ağırlayan Madrid ekibi, ilk karşılaşmada 2-1 mağlup olduğu rakibi ile 1-1 berabere kalarak turnuvaya veda etti.



Ağır küfürlere maruz kaldı

Karşılaşma sonrası stadyum çıkışında Madrid taraftarlarının ağır küfürlerine maruz kalan yıldız isim, taraftarlara karşılık vermeden aracıyla uzaklaştı.



Manchester United ile anlaştı iddiası

Öte yandan İspanyol ekibine iki sezon önce rekor bir ücretle transfer olan Gareth Bale'in İngiliz devi Manchester United ile anlaşmaya vardığı iddia edildi. İngiliz basınında çıkan haberlerde Galli yıldızın 100 milyon avro karşılığında Manchester United'a transfer olduğu, Bale'in ailesinin ve kız arkadaşının şimdiden İngiltere'ye taşındığını iddia edildi.



10 maçta 2 gol

Bu sezon UEFA Şampiyonlar Ligi'nde 10 karşılaşmaya çıkan Bale, rakip fileleri 2 kez havalandırırken, 1 golünde hazırlayıcısı oldu. La Liga'da ise 30 maçta forma giyen 25 yaşındaki oyuncu, 13 kez gol sevinci yaşadı. Toplamda ise 44 resmi maçta görev alan Bale, 15 gol, 11 asistlik performans sergiledi.

#machester united
#real madrid
#bale
#transfer
9 years ago