|

Garry Rodrigues: Şampiyon olmalıyız

Galatasaray'da forma giyen yıldız futbolcu Garry Rodrigues yaptığı açıklamada, şampiyonluk mesajları verdi.

Yeni Şafak
10:47 - 23/02/2017 Perşembe
Güncelleme: 10:57 - 23/02/2017 Perşembe
Yeni Şafak
Rodrigues, De Jong ve Sneijder ile birlikte oynamanın kendisi açısından büyük bir fırsat olduğunu söyledi.
Rodrigues, De Jong ve Sneijder ile birlikte oynamanın kendisi açısından büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Galatasaray'ın devre arası transfer döneminde PAOK'tan kadrosuna kattığı Garry Rodrigues kulüple ilgili özel açıklamalar


yaptı.



Sarı-kırmızılıların Hollanda doğumlu futbolcusu Rodrigues'in GSTV'ye verdiği röportajdan öne çıkanlar şunlar:



"Unutulmaz bir andı"

  • PAOK'dan ayrılıp buraya gelmek kolay olmadı çünkü kulübün önemli bir parçasıydım. Transferin gerçekleşmesi için halledilmesi gereken pek çok şey vardı. Sonunda burada olduğum için mutluyum. Atatürk Havaalanı'na indiğimdeki ortam inanılmazdı. Gazetecilerin ve bazı taraftarların geleceğini tahmin ediyordum ama böyle bir karşılamayı tahmin edemezdim. Benim için harika bir andı. Kendinizi çok önemli biri gibi hissettiren unutulmaz bir anı oldu.

"Şampiyon olmalıyız"

  • Her ülkenin futbolda kendine has bir stili var. Bence İspanya en iyi oyuncuların olduğu en büyük liglerden biri. Orada oynamak bana büyük bir tecrübe kattı. Bulgaristan ve Yunanistan oyun anlamında yetişkin olmamı sağladı. PAOK gibi büyük bir takımda iki harika yıl geçirdim. Bu tecrübeler bana çok şey kattı. Bugün olduğum oyuncuyu bu tecrübelere borçluyum. Bundan dolayı çok mutluyum. Şimdi Türkiye'deyim. İşler biraz daha farklı çünkü Galatasaray'da oynuyorum. Şampiyon olmalıyız. Büyük isimlerle kaliteli oyuncularla beraber sahaya çıkıyorsunuz. Benim hayatımda da bazı şeyleri ispatlamak için büyük bir adım oldu. Umarım şampiyon olup pek çok gol atarız.


"Tudor çok çalışan bir teknik direktör"

  • PAOK'ta Igor Tudor ile beraber çalıştım. Çok güzel bir tecrübeydi. Oyuncularında çok şey bekleyen ve çok çalışan bir teknik direktör. Daha da büyük bir teknik direktör olmak için aç durumda çünkü oyunculuğunda çok büyük bir oyuncuydu. Galatasaray için de iyi olacak. Çok iyi çalışacağız. Bunun önemli olduğunu düşünüyorum. İyi çalıştığınız zaman işler de iyi gidecektir. Önce Karabük'e sonra Galatasaray'a gelişi çok şey anlatıyor zaten. Benim açımdan da işler iyi. Onunla birlikte Galatasaray pek çok şeyi başaracaktır. Igor Tudor ile benim anılarım daha çok UEFA Avrupa Ligi üzerine. Deplasmandaki Borussia Dortmund galibiyetini ve iç sahada berabere biten maçı asla unutmayacağız.





#Galatasaray
#Garry Rodrigues
7 yıl önce