|

Gaston Campi'den Trabzonspor'un gündemindeki oyuncuya transfer çağrısı

Trabzonspor, yeni sezonun kadrosunu yapmaya başladı. Şimdiye kadar 3 yabancı transferini bitiren bordo mavililerin yeni hedefi defansif orta saha bölgesi. Trabzonspor yönetimi bu konuda önemli bir isimle görüşme halinde. O isme transfer çağrısını yapan ise Gaston Campi.

16:22 - 14/08/2020 пятница
Güncelleme: 23:22 - 14/08/2020 пятница
Yeni Şafak
Gaston Campi
Gaston Campi

Trabzonspor, yeni sezonun kadrosunu kurmak için tüm hızıyla çalışmalarını sürdürüyor. 3 yabancı transferi bitiren bordo mavililerin yeni hedefi Boca Juniors'un defansif orta sahası Ivan Marcone.

Boca Juniors'ta forma giyen oyuncu, istediği şansları bulamayınca takımdan ayrılmak istiyor. Arjantinli orta saha oyuncusu için şartlarını zorlayan Trabzonspor kısa süre içerisinde bu transferi noktalamak istiyor.

Konuyla ilgili görüşleri sorulan Gaston Campi, Arjantin medyasına konuştu. Canlı yayında soruları cevaplayan Campi, Marcone'nin Avrupa'da futbol oynama fırsatını geri çevirmemesini ve Trabzonspor'a gelmesini istediğini söyledi.

Mikel'in yokluğunda o bölgede zorlandıklarını kabul eden Campi, Marcone'nin transferinin takım için de olumlu olacağını belirtti.

Trabzonspor'dan satın alma opsiyonlu kiralama teklifi
  • Öte yandan Trabzonspor'un Marcone için satın alma opsiyonlu kiralama teklifi sunduğu ve Boca Juniors'tan haber beklediği öğrenildi. Bordo mavililerin Marcone için belirlediği opsiyon maddesinin de maçların yüzde 70'inde oynaması halinde 3 milyon dolar olduğu yönünde.
#Gaston Campi
#Trabzonspor
4 лет назад