|

Gaziantep: 5 - Kocaelispor: 2

00:00 - 17/05/2009 Pazar
Güncelleme: 21:05 - 17/05/2009 Pazar
Yeni Şafak
Gaziantep: 5 - Kocaelispor: 2
Gaziantep: 5 - Kocaelispor: 2

Turkcell Süper Lig'de Gaziantepspor ile Kocaelispor arasında oynanan karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.


4. dakikada, Beto'nun yaklaşık 25 metre uzaklıktan sert şutunda, kaleci Kılıçarslan topu kornere çelerek gole izin vermedi.

7. dakikada, sol kanattan İvan De Souza'nın ortaladığı topla kale alanında buluşan Erman Özgür, düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi: 1-0

10. dakikada, defanstan seken topla buluşan Taner, ceza alanına girerken sert vurdu, kaleci Murat Şahin topu kornere gönderdi.

19. dakikada Beto, rakiplerinden sıyrıldı, kaleci ile karşı karşıya kaldı, topu al da at dercesine İbrahim Ferdi'ye verdi. Bu oyuncu, topu boş kaleye gönderemedi.

33. dakikada defanstan seken topu önünde bulan Patrice, ceza sahasında sert vurdu. Meşin yuvarlak yandan az farkla auta gitti.

38. dakikada Emirhan, sağ taraftan Gaziantepspor ceza alanına kadar sokulup ortaladı. Topun gelişine Julio Cezar çok sert vurdu.

Top kalecinin bakışları arasında filelerle buluştu: 1-1 Kalan dakikalarda başka gol olmayınca karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere sona erdi.


GAZİANTEPSPOR: 5 - KOCAELİSPOR: 2
Stat:
Kamil Ocak
Hakemler:
Süleyman Abay, İsmail Şencan, Uygar Bebek
Gaziantepspor:
Murat Şahin, İsmail, Murat Ceylan, Mehmet Yozgatlı, Zurita, Deumi, Hakan Bayraktar (Dk. 14. Mehmet Karakeçili), Erman Özgür, İbrahim Ferdi, Beto, İvan De Souza
Kocaelispor:
Kılıçarslan, Sadıgov, Levent, Hamza Mutlu, Julio Cesar, Nsumbu, Taner, Patrice, Murat Hacıoğlu, Emirhan, Muhammet
Goller:
Erman Özgür, Beto (2), Emirhan (Kendi kalesine), İvan De Souza (Gaziantepspor), Julio Cezar, Taner (Penaltıdan) (Kocaelispor)
Sarı Kart:
Dk. 22 Muhammet (Kocaelispor)
15 yıl önce