|

Gaziantep Arena açılıyor

Gaziantepspor'un yapımına 3 yıl önce başlanan Gaziantep Arena Stadı tamamlandı. Yeni stadın açılışı, pazar günü oynanacak Antalyaspor maçı ile yapılacak.

Yeni Şafak
11:26 - 12/01/2017 Perşembe
Güncelleme: 11:59 - 12/01/2017 Perşembe
IHA
Gaziantep Arena, Pazar günü oynanacak olan Antalyaspor maçıyla açılacak.
Gaziantep Arena, Pazar günü oynanacak olan Antalyaspor maçıyla açılacak.

Gaziantepspor yapımı 3 yıl süren Gaziantep Arena Stadı'nı Antalyaspor maçıyla birlikte açıyor...



Gaziantep Arena'nın açılışına özel olarak Gaziantep Valiliği, Gaziantep Büyükşehir Belediyesi, Şahinbey Belediyesi, Şehitkamil Belediyesi, Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odaları ile Gaziantep Organize Sanayi Bölgesi'nin sponsorluğunda tüm taraftarlara orijinal Gaziantepspor forması hediye edileceği belirtildi. Öte yandan Antalyaspor maçında tribünde olup takımına destek vermek isteyen taraftarlar için, Pazar günü saat 13.30'dan itibaren İstasyon Meydanından Gaziantep Arena Stadyumuna ücretsiz servisler kaldırılacağı ifade edildi.



Gaziantepspor kulübü'nün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


  • "Tüm Gazianteplilerin ve taraftarların özlemle beklediği Gaziantep Arena pazar günü açılıyor. Gaziantepspor'umuz, 33 bin kapasiteli yeni stadyumunun kapılarını Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında 15 Ocak Pazar günü saat 16.00'da oynanacak olan Antalyaspor maçıyla açıyor"
Öte yandan Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, sosyal medya hesabından stadyumun bitmesinde emeği olan kurumlar için teşekkür mesajı yayınladı;









-










#Gaziantepspor
#Gaziantep Arena
7 yıl önce