|

Tecrübeli teknik adam hastaneye kaldırıldı: Kritik maç öncesi takımıyla sahaya çıkamayacak

Süper Lig'in 16. haftasındaki erteleme maçında Hatayspor ile Gaziantep FK karşı karşıya gelecek. Fakat yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan Marius Sumudica, bu karşılaşmada takımının başında yer alamayacak. Ayrıca Gaziantep FK, Sumudica'nın sağlık durumu hakkında da bir paylaşım yaptı.

Haber Merkezi
15:12 - 10/01/2024 Çarşamba
Güncelleme: 15:12 - 10/01/2024 Çarşamba
Yeni Şafak
Süper Lig
Süper Lig

Süper Lig'in 16. haftasında Gaziantep FK deplasmanda Hatayspor ile karşılaşacak. Bu erteleme maçında Gaziantep FK Teknik Direktörü Marius Sumudica, yaşadığı sağlık problemi nedeniyle takımın başında yer alamayacak. Geçtiğimiz günlerde hastaneye kaldırılan tecrübeli teknik adamın , sağlık durumu da iyiye gidiyor.


Sumudica'nın sağlık durumu nasıl?

Gaziantep FK, Sumudica hakkında bir açıklama yaptı. Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:


"Rahatsızlığından dolayı bir süredir tedavi altına alınan teknik direktörümüz Marius Sumudica, Hatayspor karşılaşmasında takımımızla birlikte olamayacaktır. Sağlık ekibimiz tarafından yapılan detaylı tetkiklerin ardından bir süre daha dinlenmesine karar verilen teknik direktörümüz Marius Sumudica’nın sağlık durumu iyiye doğru gitmektedir.


Marius Sumudica’ya bir kez daha geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyoruz. "








#Gaziantep FK
#Sumudica
#Süper Lig
4 ay önce