|

Gaziantepspor-Galatasaray

Süper Lig'de Galatasaray, Gaziantepspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti. Bu skorun ardından sarı kırmızılılar üçüncülük yarışında umutlanırken, ev sahibi takımın kümede kalma ümitleri mucizelere kaldı.

Yeni Şafak
17:48 - 14/05/2017 Pazar
Güncelleme: 21:00 - 14/05/2017 Pazar
Yeni Şafak
Galatasaray, Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ederek 3.lük yarışını sürdürdü. Güneydoğu temsilcisi ise kümede kalma hayallerini mucizelere bıraktı.
Galatasaray, Gaziantepspor'u 2-1 mağlup ederek 3.lük yarışını sürdürdü. Güneydoğu temsilcisi ise kümede kalma hayallerini mucizelere bıraktı.



Galatasaray'da teknik direktör Igor Tudor, kadroda rotasyona gitti. Hırvat teknik adam, ligde son oynanan ve 3-1 kaybedilen Kasımpaşa maçının ardından, takımını Gaziantepspor karşısında 4 değişiklikle sahaya sürdü. Sarı-kırmızılı ekipte, Kasımpaşa maçında gördüğü kırmızı kart nedeniyle cezalı duruma düşen Tolga Ciğerci ile sakatlıkları bulunan Lionel Carole ve Yasin Öztekin'in yanı sıra Hakan Balta da Gaziantepspor maçının kadrosuna giremedi. Bu oyuncuların yerine, Semih Kaya, Linnes, Josue ve Sinan Gümüş ilk 11'de şans buldu.

Gaziantepspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, ligde son oynanan ve 6-0 kaybedilen Akhisar Belediyespor maçı kadrosunda 3 değişiklik yaptı. Alınan ağır yenilgi sonrası teknik direktör Uygun, Angan, Marcinho ve Ben Hatira'yı yedek soyundurup yerlerine Fatau, Orkan Çınar ve Doğanay Kılıç'ı sahaya sürdü.

İlk yarıyı 31. dakikada Josue'nin attığı nefis golle 1-0 önde kapatan Aslan, 49. dakikada Thiam'ı durduramadı. 80. dakikada sahneye çıkan Wesley Sneijder enfes frikik golüyle Galatasaray'ı galibiyete taşıdı.

  • Bu skorun ardından 55 puana çıkan Aslan, Fenerbahçe ile olan puan farkını ikiye indirdi. Gazinantepspor ise 26 puanda kaldı.





#Gaziantepspor
#Galatasaray​
7 yıl önce