|

Gaziantepspor'a iki kötü haber

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Gaziantepspor'da, Kemal Tokak ve Turgut Doğan Şahin'in en az bir ay sahalardan uzak kalacağı bildirildi.

Aa
00:00 - 25/02/2014 Salı
Güncelleme: 18:36 - 25/02/2014 Salı
Yeni Şafak
Gaziantepspor'a iki kötü haber
Gaziantepspor'a iki kötü haber

Kulüp doktoru Nevzad Denerel, yaptığı yazılı açıklamada, sakat futbolcular Orhan Güle, Muhammet Demir, Bekir Ozan Has, Turgut Doğan Şahin, Kemal Tokak ve Erman Bulucu'nun durumlarına ilişkin bilgi verdi.

Geçirdiği trafik kazası sonucu sol parmaklarında kırık oluşan Orhan Gülle'ye antrenman ve maçlara katılmasını sağlayacak özel el bileği ateli yapıldığını ifade eden Denerel, bu futbolcunun antrenmanlara katıldığını belirtti.

Geçirdiği operasyon sonrası tedavi ve rehabilitasyon süreci planlanan şekilde tamamlanan Muhammet Demir'in de hafta başında takımla çalışmalara başladığını aktaran Denerel, şunları kaydetti: "İki hafta önce antrenmanda sakatlanan oyuncumuz Bekir Ozan Has'ın sol üst arka adalesinde yaralanma tespit edilmiş olup yoğun tedavi ve saha çalışmaları devam etmektedir. Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Şahin'in sol diz tibia kemiğinde çökme kırığı tespit edilmiş ve tedavisine başlanmıştır. Ligin 22. haftasında oynanan Akhisar Belediyespor karşılaşmasında sakatlanıp oyundan çıkan Tokak'ın ise sağ bacak üst arka adale tendonunda kısmi yırtık saptandı. Şahin ve Tokak'ın 4 ile 6 hafta sahalardan uzak kalması beklenmektedir."

Denerel, yaklaşık 4 ay önce sakatlanıp sağ diz ön çapraz bağ ameliyatı olan Erman Bulucu'nun da tedavi ve rehabilitasyon çalışmalarının planlandığı gibi sağlık ekibi tarafından sürdürüldüğünü vurguladı.

10 yıl önce