|

Gencer: Tamamen hayal kırıklığıydı

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, futbolcularını Gençlerbirliği maçı sonrasında sert bir dille eleştirdi. Gencer, "Fornezzi hariç takım tamamen hayal kırıklığıydı. Sahada aldığının karşılığını vermeyen futbolcular topluluğuydu" dedi.

Yeni Şafak
15:10 - 25/01/2016 Pazartesi
Güncelleme: 13:20 - 25/01/2016 Pazartesi
DHA

Başkan Gültekin Gencer, devre arası transfer döneminde kaliteli takım yaratmak için çaba harcadıklarını belirtti. Antalyaspor'a şehrin desteğinin az olmasına rağmen yönetimin futbolcularına karşı görevini yerine getirdiğini vurgulayan Başkan Gültekin Gencer, şöyle devam etti:


"Gençlerbirliği maçından önce futbolcularımıza, gelecek yıla ait ödemelerinin tamamı yapıldı. Futbolcularımızın bir çok kulüpteki futbolculara göre kafası daha rahat olmasına rağmen Gençlerbirliği maçında hiçbirini tanıyamadım. Tamamen hayal kırıklığıydı."



Futbolculara mağlubiyet cezası

Yönetim kurulunda Medipol Başakşehir ve Gençlerbirliği mağlubiyeti nedeniyle futbolculara para cezası verilmesini talep edeceğini kaydeden Başkan Gültekin Gencer, bu konuda şöyle konuştu:


"Yönetim kurul üyelerimizden futbolcularımıza Medipol Başakşehir maçı için 10 bin, Gençlerbirliği mağlubiyeti dolayısıyla da 20 bin lira ceza verilmesini talep edeceğim. Futbolcularımıza istediklerini verdiğimiz zaman onlar da puan kazanmıyorsa cezasını çekecek." dedi.



Son 11 maçta sadece 7 puan

Antalyaspor, ligde oynadığı son 11 maçta 7 puan topladı. Kırmızı beyazlı takım., 4 beraberlik, 1 galibiyetle 19'uncu haftayı 21 puanla tamamladı. Antalyaspor, son 4 maçında da galibiyet elde edemedi. Gençlerbirliği maçında ise kırmızı beyazlı takım oynadığı futbolla eleştiri aldı.

#Gültekin Gencer
#antalyaspor
#gençlerbirliği
8 yıl önce