|

Gençler'de transfer harekatı

Belçikalı forvet oyuncusu Bjorn Vleminckx ile Partizan'dan transfer edilen Tomic ile imza aşamasına gelen Gençlerbirliği'nde transferde hızlı anlar yaşanıyor.

Aa
00:00 - 2/01/2013 Wednesday
Güncelleme: 20:36 - 2/01/2013 Wednesday
Yeni Şafak
Gençler'de transfer harekatı
Gençler'de transfer harekatı

Club Brugge takımında forma giyen 27 yaşındaki futbolcu, devre arası tatilini Belçika'da geçiren Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa ile uçakla Ankara'ya geldi. Dış hatlar terminalinden ayrı ayrı çıkan ikili, farklı araçlarla Esenboğa Havalimanı'ndan ayrıldı.

N.E.C takımında forma giyerken 2011 yılında Hollanda liginde 23 golle gol kralı olan Vleminckx, geçen sezon Club Brugge takımına transfer oldu. Club Brugge'le bu sezon ligde 10 maça çıkan Vleminckx, 3 gol kaydetti. Bjorn Vleminckx, Avrupa Ligi'nde ise 3 karşılaşmada sadece bir gol atmayı başardı.

Partizan'ın yıldızı Gençler'de

Belçikalı forvet Bjorn Vleminckx'i Ankara'ya getiren Gençlerbirliği, Partizan'ın Sırp orta saha oyuncusu Nemanja Tomic'le de büyük ölçüde anlaştı.

Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Cem Onuk, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 24 yaşındaki Tomic'i kadrolarına katmaya çok yaklaştıklarını söyledi. 

Arada küçük pürüzlerin kaldığını belirten Onuk, bir aksilik yaşanmaması durumunda Sırp orta saha oyuncusuyla yarın sözleşme imzalayacaklarını ifade etti.

Partizan'da 2009 yılından itibaren top koşturan Tomic, bu takımla çıktığı 107 maçta, 22 gol kaydetti. Sırp futbolcu, 5 kez giydiği milli formayla da bir gol attı.

Öte yandan, Tomic, Gençlerbirliği'ne transfer olması durumunda, başkent ekibinde bu sezon forma giyecek 3'üncü Sırp futbolcu olacak.

Kırmızı-siyahlılar, sezon başında sol bek Dusko Tosic ve forvet Dejan Lekic'i kadrosuna katmıştı.


11 years ago