|

Gençlik aşısı tutmadı

PTT 1. Lig ekibi Kayserispor karşısında U21 oyuncusu Caner Koca'nın golüyle öne geçen F.Bahçe Turgut Doğan Şahin'in jeneriklik golüne engel olamadı; son düdük beklenirken sahneye Simic çıktı

Yeni Şafak ve
04:00 - 3/12/2014 Çarşamba
Güncelleme: 02:24 - 3/12/2014 Çarşamba
Yeni Şafak
Fenerbahçe'nin yüzü Ziraat Türkiye Kupası'nda da gülmedi. Ligde Eskişehirspor'la berabere kalan sarı-lacivertliler, PTT 1. Lig temsilcisi Kayserispor'a kendi evinde yenildi: 1-2

Genç ve yedeklerden oluşan bir kadroyla saha çıkan Fenerbahçe, maçın ilk bölümünde rakibine üstünlük kuramadı. Kayserispor gole daha yakın bir futbol ortaya koysa da gol perdesini açan taraf sarı-lacivertliler oldu. 31. dakikada Alves'in ortasını iyi değerlendiren Caner Koca, takımını öne geçirdi: 1-0. F.Bahçe skor üstünlüğünü uzun süre koruyamadı. Turgut Doğan, 39. dakikada jeneriklere geçecek bir golle ilk yarının skorunu belirledi: 1-1. 

İkinci yarıda iki takım da pozisyon bulmakta zorlandı. Kaleciler için oldukça rahat geçen devrede tek gol duran toptan geldi. Oldukça düşük tempoda geçen karşılaşmada uzaktan şut denemelerinden de gol sesi çıkmadı. 89'da İbrahim Dağaşan'ın kullandığı serbest vuruşta iyi yer tutan Simic, takımına galibiyeti getirdi: 1-2.

ALT LİG KABUSU! Kupada son yıllarda alt liglerdeki  takımlara yenilen F.Bahçe, dün de Kayseri'ye mağlup oldu. Sarı-lacivertliler, 2010-11 sezonunda C Grubu'nda Yeni Malatya'ya 2-1, 2012-13'te A Grubu'nda 1461 Trabzon'a 3-2 yenilirken, geçen sene de Fethiye'ye 2-1 mağlup olarak kupaya erken veda etmişti.


U21'den 6 isim

Süper Lig'in geride 
F.Bahçe'de Kayserispor karşısında 18 kişilik kadroda 9 U21 oyuncusu yer alırken bunlardan 4'ü ilk 11'de sahaya çıktı. (Muhammed Akarslan, Uygar Mert Zeybek, Caner Koca, Savaş Polat) Razaman devre arasında, Hakan Çinemre de 54. dakikada oyuna dahil oldu. 

Geri adım atmayacağım Kartal inançlı

F.Bahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, yenilginin normal olduğunu belirterek, "1-2 genci A takıma alabilirmiyiz diye uğraşıyoruz. Sonuç önemli değil. Ben bu gençleri kazanmak için oynatmaya devam edeceğim" dedi. 17-18 yaşındaki oyuncuların ilk kez A takım forması giydiğini hatırlatan Kartal, "İsteneni karşılamamış gibi görünseler de ben onları biliyorum" yorumunu yaptı.


Kupaya ilgi yok Tribünler boş

Fenerbahçeli taraftarlar kupa mücadelesine ilgi göstermeyince tribünler boş kaldı. Sarı-lacivertli takım, kupa maçında Kayserispor'a karşı adeta bomboş tribünler karşısında oynarken, tribünlerde parmakla sayılacak kadar taraftar yer aldı.

#Fenerbahçe
#Caner Koca
#Kayserispor
9 yıl önce