|

Gignac G.Saray'a yakın

Galatasaray İdari Menajer Cenk Ergün, Fransız yıldızın menajeriyle bir araya geldi ve görüşmeden olumlu sonuç aldı. Ancak Gignac'ın düşünmek için süre istediği belirtildi.

Yeni Şafak ve
04:00 - 7/06/2015 Pazar
Güncelleme: 03:05 - 7/06/2015 Pazar
Yeni Şafak

Galatasaray'da transfer çalışmaları devam ediyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Marsilya'nın başarılı golcüsü Andre-Pierre Gignac'ı ikna etmeye çalışıyor. Marsilya'dan ayrılacak olan Fransız yıldız, İngiltere'den Newcastle United, Rusya'dan Dinamo Moskova


ve ülkesinden Lyon'un da transfer listesinde bulunuyor. 2010 yılından bu yana Marsilya forması giyen Gignac, bu sezon 38 maçta forma giyip 21 gol kaydetti. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'nun da kadroda görmek istediği oyunculardan biri olan Gignac için ilk önemli adım Fransa'da atıldı. İdari Menajer Cenk Ergün, Gignac'ın menajeriyle bir araya geldi ve görüşmeden olumlu sonuç aldı. Ancak Fransız oyuncunun düşünmek için süre istediği belirtildi. Galatasaray'ın Gignac için Marsilya'ya herhangi bir bonservis bedeli ödemeyecek olması yönetimin avantajı olarak göze çarpıyor. Transferin gerçekleşmesi halinde Fransız golcüye yıllık 3 milyon Euro ödenecek. Ayrıca sözleşmesinde başarı bonusları ve gol sayısı ile ilgili özel maddeler yer alacak. Galatasaray, Barcelona ile yollarını ayıracak olan Dani Alves transferi için de girişimlerini sürdürüyor.



'Belki ileride görüşebiliriz'


Galatasaray'ın transfer listesinde olduğu iddia edilen Perulu stoper Carlos Zambrano, sarı-kırmızılı taraftarlara, sosyal medya hesabından teşekkür etti. Eintracht Frankfurt'la sözleşmesi sona erecek Perulu savunma oyuncusu "Tüm Galatasaray taraftarlarına desteklerinden ötürü teşekkür ederim. Belki ileride görüşebiliriz" ifadelerini kullandı.


#Cenk Ergün
#Gignac
#Galatasaray
9 yıl önce