|

Gökhan Gönül: Beşiktaş'a imza attığım için çok mutluyum

Uzun süren transfer görüşmelerinin ardından Beşiktaş'a imza atan Gökhan Gönül transferi sonrası ilk kez konuştu. Milli futbolcu yaptığı değerlendirmede 'Para değil ilkelerim doğrultusunda imza attım. Benim için paranın hiçbir önemi yok.' dedi.

Yeni Şafak
11:08 - 1/07/2016 пятница
Güncelleme: 11:44 - 1/07/2016 пятница
Diğer
Gökhan Gönül, Beşiktaş'a transferi sonrası açıklamalarda bulundu.
Gökhan Gönül, Beşiktaş'a transferi sonrası açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'a imzayı atan Gökhan Gönül, transferi sonrası ilk kez konuştu. Milli futbolcu siyah beyazlı kulübe imza attığı için çok mutlu olduğunu ifade ederken Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a teşekkür etti.



Fenerbahçe'den ayrılarak Beşiktaş'a imza atan Gökhan Gönül, transferi sonrası Fotomaç'a açıklamalarda bulundu. İşte milli futbolcunun transferi sonrası yaptığı ilk değerlendirmeler;



  • "Para değil ilkelerim doğrultusunda imza attım. Benim için paranın hiçbir önemi yok. Hayatta paradan daha önemli şeyler var. İlkeler çok önemli. Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum. İnşallah her iki taraf için de hayırlısı olur. Zor günlerimde bana sahip çıkan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'a teşekkür ederim"




Beşiktaş taraftarları sosyal medyadan Gökhan Gönül'e adeta kucak açtı. Yıldız futbolcunun Beşiktaş formalı kara kalem fotoğrafı transfer sonrası birçok kez paylaşıldı;




#Gökhan Gönül
#Fenerbahçe
#Beşiktaş
8 лет назад