|

Gökhan Gönül kafaları karıştırdı

Fenerbahçe'de uzun süre sonra sahalara geri dönen Gökhan Gönül, 'Bugün buradayım yarın belki başka bir yerde olabilirim ama onları unutmayacağım' diyerek kafalarda soru işareti bıraktı.

Yeni Şafak
09:40 - 23/10/2015 Cuma
Güncelleme: 10:51 - 23/10/2015 Cuma
Diğer

Fenerbahçe'nin milli futbolcusu Gökhan Gönül, Ajax karşılaşması sonra ilginç bir açıklama yaptı ve ayrılık sinyalleri verdi.



Sabah'ta yer alan habere göre Gönül'ün açıklamaları şu şekilde;



"3 puan için çıktığınız maçlarda bazen istediğniz oyunu sahaya yansımıyor. Çok iyi futbol oynıyamıyorduk ama bugün ikinci yarı iyi oyun oynadığımızı düşünüyorum. Bu eszon hiç resmi maçta oynayamadım. Shakhtar maçı öncesi sakatlanmıştım ondan beri böyle... Maç eksikliği çok farklı bir şey zor oldu benim için de... Zamanla kendimi bulacağıma inanıyorum ama maç eksikliği zor bir şey."



Taraftara teşekkür

"Takımımı son dakikada gelen golle galip ayrılmak uzun bir süredir galip gelemeyen bir Galatasaray'ı konuk edeceğiz ve umarım yine galip olarak ayrılacağız. Bir teşekkür de taraftarımıza etmek istiyorum. 2-3 aydır top oynamıyorumdur beni çok iyi karşıladılar. Bugün buradayım yarın belki başka bir yerde olabilirim ama onları unutmayacağım."

#gökhan gönül
#fenerbahçe
#ajax
9 yıl önce