|

Gökhan Gönül'ün forması bile hazır

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe ile sözleşmesini yenilemeyen Gökhan Gönül'e imza attırması bekleniyor. Milli futbolcunun, Fenerbahçe'deki forma numarası ile siyah-beyazlı takım imza atacağı bildirildi.

Yeni Şafak
09:09 - 29/06/2016 Çarşamba
Güncelleme: 06:46 - 29/06/2016 Çarşamba
Diğer
Gökhan Gönül Beşiktaş yolunda...
Gökhan Gönül Beşiktaş yolunda...

Beşiktaş'ın, F.Bahçe ile sözleşmesi sona eren ve transfer gündeminin en önemli aktörlerinden biri haline gelen Gökhan Gönül'e 1 Temmuz'da görkemli bir imza töreni düzenleyeceği öğrenildi. 31 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe'deki forma numarası ile siyah-beyazlı takım imza atacağı bildirildi.



Yine 77 giyecek

Hürriyet'in haberine göre; Beşiktaş yönetimi Gökhan Gönül'ün 77 numaralı formayı talep ettiğini ifade ederek bu oyuncu için önemli miktarda forma bastırıldığını belirtti. Hatırlanacağı gibi başarılı futbolcu eski takımı Fenerbahçe'de de bu numara ile mücadele ediyordu.







Özel tişört

Yurt içi ve dışındaki, Kartal Yuvaları mağazalarından Gökhan Gönül için forma talebi geldiğini ifade eden yöneticiler, “Gökhan Gönül transferi konusunda yönetimimiz görkemli bir sözleşme töreni hazırladı. Aynı törende Gönül, Beşiktaş'ta giyeceği forma numarası olan 77'yi de tanıtacak” dedi. Gökhan Gönül'ün vücudundaki 'Kartal' dövmesi nedeniyle özel tişörtler de basılacağı ileri sürüldü.






#Gökhan Gönül
#Fenerbahçe
#Beşiktaş
8 yıl önce