|

Gökhan Gönül'ün sözleşme detayları ortaya çıktı

Beşiktaş'ın, Fenerbahçe ile sözleşmesini yenilemeyen milli sağ beke bugün imza attırması bekleniyor. Gökhan Gönül'e 3 yıl için toplam 5.4 milyon Euro nakit para verilecek

Yeni Şafak
10:05 - 28/06/2016 Salı
Güncelleme: 07:10 - 28/06/2016 Salı
Yeni Şafak
Beşiktaş'ın Gökhan Gönül transferini açıklaması bekleniyor.
Beşiktaş'ın Gökhan Gönül transferini açıklaması bekleniyor.

Beşiktaş'ın, F.Bahçe ile sözleşmesi sona eren ve transfer gündeminin en önemli aktörlerinden biri haline gelen Gökhan Gönül'e bugün imza attırması bekleniyor. Başkan Fikret Orman'ın görüştüğü milli futbolcunun bütün şartlara “Evet” dediği öğrenildi. Orman ile Gökhan'ın bugün biraraya gelerek resmi sözleşmeye imza atmalarının beklendiği ifade edildi. 31 yaşındaki oyuncu, yıllık 1 milyon 800 bin Euro garanti paranın yanında 15 bin Euro da maç başı ücret alacak. 3 yıllık sözleşmeye imza atacak Gökhan'a 1.5 milyon Euro da imza parası ödenecek.



9 sezon sonra veda


F.Bahçe'ye 2007-08 sezonunda Oftaşspor'dan gelen Gökhan Gönül'ün, 9 yılını geçirdiği sarı-lacivertli takımda yönetimle yaşadığı sıkıntılar nedeniyle sözleşmesinin uzatılması için yapılan hamleler sonuçsuz kaldı. F.Bahçe formasıyla 9 sezonda 336 resmi maça çıkan deneyimli futbolcu 13 gol atarken arkadaşlarına ise 7 kez asist yaptı.



  • Diğer yandan F.Bahçe Kulübü, Gökhan Gönül'ün basına yansıyan demeçleriyle ilgili, "Oyuncunun kendi bekası adına, konunun gerçek bilgiler içermeyen demeçlerle daha fazla uzamaması ve uzatılmaması, beklentimizdir" açıklamasını yaptı. Bu açıklamadan sonra Gökhan, Twitter hesabı Bio'sundan 'F.Bahçe SK oyuncusu' yazısını kaldırdı.



#Gökhan Gönül
#Fenerbahçe
#Beşiktaş
8 yıl önce