|

Gökhan Töre 15 ay sonra ilk kez kadroda

Geçtiğimiz sezon başında Beşiktaş'tan West Ham United'a kiralık olarak transfer olan Gökhan Töre, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle İngiliz ekibinde beklentileri karşılayamamıştı. Tedavisi sezon başından bu yana devam eden milli futbolcu, bu akşam oynanan Alanyaspor mücadelesinde uzun bir aradan sonra kadroya dahil oldu.

Yeni Şafak
15:45 - 31/03/2018 Cumartesi
Güncelleme: 21:49 - 31/03/2018 Cumartesi
Yeni Şafak
Gökhan Töre, Şenol Güneş'in şans vermesi halinde bugüb Alanyaspor karşısında oynayabilecek.
Gökhan Töre, Şenol Güneş'in şans vermesi halinde bugüb Alanyaspor karşısında oynayabilecek.

Beşiktaş’ın 2015-2016 sezonunda yaşadığı şampiyonluğun ardından o dönem siyah-beyazlı takımın eski hocası Slaven Bilic’in çalıştırdığı West Ham United’a kiralık olarak giden Gökhan Töre, 1 Ekim 2016’da oynadığı Middlesbrough karşılaşmasının ardından sakatlanmış ve operasyon geçirmişti.

West Ham’dan Beşiktaş’a geri dönen 26 yaşındaki futbolcu, 15 ay aradan sonra bir karşılaşmada kadroya girdi. Uzun süren tedavi döneminin ardından milli maçlar için lige verilen arada takımla birlikte çalışmalara başlayan Töre, Teknik Direktör Şenol Güneş tarafından Alanyaspor karşılaşmasında kadroya dahil edildi.


  • Gökhan Töre, West Ham United'a transfer olmadan önceki dönemde Beşiktaş'ın en önemli oyuncuları arasında gösteriliyordu. Siyah beyazlıların eski hocası Slaven Bilic, Premier Lig ekibi West Ham United ile anlaşmasının ardından yönetimden milli futbolcunun alınmasını istemişti. O dönem İngiliz ekibi, Gökhan Töre'yi 3.5 milyon euro karşılığında 1 yıllığına kiralamıştı.

#Gökhan Töre
#Beşiktaş
6 yıl önce