|

Gol atmayı unuttular

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftada rakip fileleri sadece 4 kez havalandıran Kayserispor, ligin en az gol atan takımı oldu​. Sarı-Kırmızılılar dört haftadır gol atamıyor!

Yeni Şafak
12:00 - 7/10/2015 Çarşamba
Güncelleme: 13:04 - 7/10/2015 Çarşamba
AA

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 7 haftada rakip fileleri sadece 4 kez havalandıran Kayserispor, ligin en az gol atan takımı olarak hücumda gösterdiği performansla taraftarlarını üzdü.



Oynadığı 7 maçta 4 gol atarak, maç başına 0,57 gol ortalamasına ulaşan Kayseri temsilcisi, son 4 karşılaşmada rakip fileleri havalandırma başarısı gösteremedi.



Lige deplasmanda 1-1'lik Osmanlıspor beraberliğiyle başlayan, ikinci hafta mücadelesinde Torku Konyaspor ile sahasında 1-1'lik skorla yenişemeyen Kayserispor, daha sonra deplasmanda Mersin İdman Yurdu'nu 2-1 ile geçerek 3 puanla tanıştı. Sarı-kırmızılı takım, son 4 haftada Trabzonspor, Gaziantepspor ve Medipol Başakşehir'e 1-0, Gençlerbirliği'ne de 2-0 mağlup oldu.



Ligin geride kalan 7 haftalık bölümünde sadece 4 gol atabilen sarı-kırmızılı takım, kalesinde ise 8 gol gördü. Ligin en az gol atan ekibi olan Kayserispor'un bu sezonki gollerini, Sinan Bakış, Deniz Türüç, Ömer Bayram ve Zeki Yavru kaydetti.



'Son haftalarda gol yollarında sıkıntı yaşadığımız gerçek'

Kulüp başkan vekili Oğuz Ortaköylüoğlu yaptığı açıklamada, takımın son haftalardaki aldığı olumsuz sonuçlardan dolayı çok üzgün olduklarını söyledi.



Alınan olumsuz sonuçların kulüp olarak değerlendirmesini yaptıklarının altını çizen Ortaköylüoğlu, "Son haftalarda gol yollarında sıkıntı yaşadığımız gerçek. Eksiklerimizin farkındayız, kendi öz eleştirimizi yapmaktan da hiçbir zaman çekinmiyoruz. Sportif açıdan Kayserispor'un daha iyi yerlere gelmesi için çalışmalar yapmaktayız" diye konuştu.



#kayserispor
#süper lig
#gol
9 yıl önce