|

Gol attı diye dövdüler

Didim ile Söke arasında oynanan U17 maçının 85. dakikasında Söke'yi öne geçiren golü rakip filelere gönderen Bilal Kılıç, sevinirken ensesine aldığı darbeyle bayıldı.

Yeni Şafak
12:54 - 17/04/2018 Salı
Güncelleme: 13:02 - 17/04/2018 Salı
Diğer
17 yaşındaki Bilal Kılıç, tedavisinin ardından futbola döndü.
17 yaşındaki Bilal Kılıç, tedavisinin ardından futbola döndü.

Korkunç olay Didim-Söke U17 maçında yaşandı. İddiaya göre Sökespor'un yıldız golcüsü Bilal Yağız Kılıç'ın durdurulması için talimat veren rakip takımın antrenörü İskender İbrahim Ağaoğlu, oyuna aldığı Akın isimli futbolcusuna, "9 numarayı durduracaksın, kart görmek serbest" diyerek talimat verdi.

Akşam'da yer alan habere göre oyuna giren Akın, Bilal'e sert müdahaleler yapmaya başladı. Buna rağmen Bilal Yağız Kılıç, 85'te konuk ekip adına gol atmayı başardı. Ancak gol sevinci kursağında kaldı. Onu marke etmek için oyuna giren Akın'ın ensesine vurduğu yumrukla kendini bir anda yerde buldu.

Hayati tehlikeyi atlattı

  • Ardından bütün takım yerdeki Bilal'in üzerine çullandı. Tribünden atlayanlar da kavgaya karıştı. Kavgaya girenler arasında Didimspor U19 takımının oyuncuları da vardı. Bayılana kadar dövülen ve her tarafı mosmor olan Bilal, baygın şekilde hastaneye kaldırılıp, tedavi altına alındı. Tedavisi 6 gün süren Bilal, hayati tehlikeyi atlatıp, yeniden futbola dönmeyi başardı. Babası, faillere dava açtı.

Bilal Yağız Kılıç'ın babası Ayhan Kılıç, ise şu açıklamayı yaptı:
  • Acile kaldırdık, tedavisi 6 gün sürdü. Çocuk odasında yatamıyor. Büyük travma yaşadı. Geceleri sayıklıyor, terliyor. Daha önce ışıklar açıkken uyuyamayan çocuğum şimdi, ışıkların hepsini açtırıyor. Hastane raporları vermedi. Dava açtık. Avukat raporları savcılığa intikal ettikten sonra alacak ve basınla paylaşacağız.


#Sökespor
#Didim
6 yıl önce