|

Gol Mehmet Topal'a hediye

Arda Turan golü, maçtan önce gol atacağını sayıklayan Mehmet Topal'a hediye etti.

00:00 - 2/03/2009 Pazartesi
Güncelleme: 03:25 - 2/03/2009 Pazartesi
Yeni Şafak
Gol Mehmet Topal'a hediye
Gol Mehmet Topal'a hediye

Maçın tek golünü atan ve bu pozisyon esnasında kaleci Jefferson'un yumruğu sonrası bir süre saha kenarında tedavi gören Arda , golü Mehmet Topal'a hediye etti. Mehmet Topal'ın maçtan önce gol atacağını sürekli sayıkladığını belirten Arda, 'Özel bir teşekkürü hak ediyor. Kendisine ve Servet ağabeyime geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum' dedi.


Gol pozisyonunu değerlendiren genç yıldız, daha önce bu tarz çarpraz koşu çalışmalarını yaptıklarını dile getirdi. Kötü zeminde oynamanın zorluğuna dikkat çeken Arda Turan, 'Bu şartlarda gösterilen mücadele için iki takımı da tebrik ediyorum. Liderin sadece 5 puan gerisindeyiz. Önümüzde alabileceğimiz 33 puan var” açıklamasında bulundu.



Acı çekmeden başarı gelmez

Konya galibiyetini değerlendiren Bülent Korkmaz, 'Bordeaux maçından sonra iyi futbol beklemiyorduk. Amacımız üç puandı. Bunu da elde ettik' dedi. “Emre Aşık sakat oynadı. Maç öncesi Emre'ye sakatlığına rağmen 'oynayacaksın dedim' O da 'oynarım hocam' dedi” ifadelerini kullanan Bülent, “Zaten takım böyle olunur. Eğer başarı istiyorsanız acıları çekeceksiniz' diye konuştu.


15 yıl önce