|

Gomez ABD aktarmalı gelecek

Prosedür gereği takımına dahil olan golcü futbolcu Mario Gomez, İtalyan ekibi Fiorentina ile olan alacak hesabını bizzat kendi ve menajeri yürütecek. Siyah-beyazlı takım, “Bonservis problemini ben çözerim” diyen Alman yıldızdan haber bekliyor.

Yeni Şafak
04:00 - 21/07/2015 Salı
Güncelleme: 02:24 - 21/07/2015 Salı
Yeni Şafak

Beşiktaş, Quaresma ve Rhodolfo ile birlikte yürüttüğü Mario Gomez transferinde son pürüzleri gidermeye çalışıyor. Alman forvetin, önceki gün kulübü Fiorentina ile birlikte Amerika kampına katılması; transferin olumsuz sonuçlandığı izlenimi verse de işin aslı başka. Fiorentina ile 2017 yılı sezon sonuna kadar sözleşmesi olan Gomez, prosedür gereği takımıyla birlikte ABD kampına giderken, Beşiktaş yönetimi de oyuncunun kulübüyle olan transfer görüşmesini yakından takip ediyor. Oyuncuyla yıllık 3 milyon Euro garanti para ve 2 milyon Euro imza parası karşılığında anlaşan siyah-beyazlılar, bonservis pazarlığı için topu Mario Gomez'e atmış durumda.



TOP TAMAMEN MARİO GOMEZ'DE


Başkan Fikret Orman'ın Mario Gomez ve menajeriyle transfer için görüştüğü, Alman yıldızın “Bonservisi ben hallederim” dediği öğrenildi. Fiorentina, Beşiktaş'tan 7 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyor. Siyah-beyazlılar, bu rakamı 5 milyon Euro civarına düşürmeyi planlarken, Mario Gomez de aradaki farkın kulüpten olan alacağına sayılması yönünde ısrarcı. Bu durumda transferde bütün şartlar, Gomez ile Fiorentina arasındaki alacak pazarlığına bağlı. Gomez'in Fiorentina ile aradaki alacak sorununu 1-2 gün içinde tamamlayıp Quaresma ve Rhodolfo gibi Perşembe günü Avusturya kampında olması bekleniyor.



MENAJERİ 'GÖRÜŞÜYORUZ' DEDİ


Fiorentina ile bonservis pazarlığını yürüten Gomez'in menajeri Uli Ferber, Alman basınına transfer sürecini değerlendirirken henüz sonuçlanmayan transfer için temkinli konuştu. “Beşiktaş'ın da içinde olduğu birkaç kulüple görüşmelerimiz sürüyor” diyen Ferber, “Anlaşıldığı gibi henüz bir imza yok. Bonservis pazarlığındayız” yorumunu yaptı.



Holosko'nun yeni durağı Sydney


Beşiktaş'ın geçen sezon Çaykur Rizespor'a kiraladığı ve sezon başında sözleşme yenilememe kararı aldığı Filip Holosko, yeni takımını buldu. 31 yaşındaki yıldız, Avustralya Ligi takımlarından Sydney ile 2 yıllık anlaşma sağladı.






#Mario Gomez
#Fiorentina
#Uli Ferber
9 yıl önce