|

Gomez giderse Falcao geliyor

Siyah-beyazlılar, Alman futbolcu Gomez'in takımdan ayrılma ihtimaline karşılık Kolombiyalı golcü ile temasa geçti. Başkan Orman'ın Falcao'yu, Demba Ba ve Gomez'i örnek gösterek, “Onlar geldiler eski günlerine döndüler. Sen de gelirsen parlak günlerine dönersin” diyerek ikna etmeye çalıştı

Yeni Şafak ve
03:00 - 27/04/2016 Çarşamba
Güncelleme: 08:08 - 27/04/2016 Çarşamba
Yeni Şafak

Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Beşiktaş, bir yandan da yeni bir golcü oyuncu için arayışlara başladı. Siyah-beyazlı yönetim, takımda kiralık forma giyen Alman golcü Mario Gomez'in ayrılma ihtimali nedeniyle temaslarına başladı. Gelecek yıl Şampiyonlar Ligi'nde güçlü bir kadro ile mücadele etmek isteyen yönetimin ilk hedefinde Kolombiyalı golcü futbolcu Radamel Falcao bulunuyor. İngiltere Premier Lig ekibi Chelsea'de forma şansı bulamayan ve eski günlerinin çok uzağında bir görüntü çizen golcü futbolcu, bu sezon görev yaptığı 10 maçta sadece 1 gol atabildi. Başkan Fikret Orman, temas sağlanan Falcao'yu ikna etmeye çalışıyor. Başkan Orman, Amerikan ekibi Los Angeles Galaxy'nin de ilgilendiği Kolombiyalı futbolcu için Mario Gomez'i örnek gösterdi. Falcao'ya, İtalyan ekibi Fiorentina'da forma şansı bulamayan Alman golcünün Beşiktaş'ta eski performansına ulaştığını ve şimdi birçok ünlü ekibinin transfer listesinde yer aldığını ifade ederek, “Teklifimizi kabul edip gelirsen sen de bizimle eski parlak günlerine kavuşursun. Bugüne kadar bize gelen oyuncular hep parladı. Buna örnek Demba Ba. O da Premier Lig'de forma giyiyordu, biz de parladı ve hayatının en büyük transfer teklifini aldı ve gitti. Şimdi de Gomez'i görüyorsun. O da eski günlerine döndü ve yıllar sonra tekrar Almanya Milli Takımı kadrosuna ç ağrıldı" dediği öğrenildi. Kolombiyalı oyuncunun, Başkan Fikret Orman'dan teklifi düşünmek için süre istediği ifade ediliyor.



Atiba idmana çıkmadı


Beşiktaş, ligin 31. haftasında Cumartesi günü Kayserispor'la yapacağı maçın hazırlıklarına bir günlük iznin ardından devam etti. Akhisar Belediye maçında aldığı darbe sonucu sağ kalça adalesinde ödem oluşan Atiba dünkü idmana çıkmazken, tedavisine başlandı. Kanadalı yıldız bugün de dinlendirilecek.



Biletlere ilgi büyük


Ligde şampiyonluğa koşan Beşiktaş, yeni stadı Vodafone Arena'da kapalı gişe oynuyor. Vodafone Arena'nın açılış maçında Bursaspor'a karşı dolu tribünler karşısında mücadele eden siyah-beyazlılarda, önceki gün satışa çıkan Kayserispor maç biletleri de tükendi.




#Süper Lig
#Beşiktaş
#Mario Gomez
8 yıl önce