|

Gomis ve Belhanda'da sona doğru

G.Saray, el sıkıştığı Gomis ve Belhanda için kulüpleriyle temaslarını hızlandırdı. Gomis için, Swansea'ye 3 milyon Euro sunuldu. Belhanda için Kiev'le pürüzler giderilmeye çalışılıyor

Yeni Şafak ve
04:00 - 10/06/2017 Cumartesi
Güncelleme: 07:23 - 10/06/2017 Cumartesi
Yeni Şafak
​Gomis ve Belhanda'da sona doğru
​Gomis ve Belhanda'da sona doğru

G.Saray, Bafetimbi Gomis ve Younes Belhanda için çalışmalarına hız verdi. Sarı-kırmızılılar, geçen sezonu Fransız ekibi Marsilya'da kiralık geçiren, bonservisi ise İngiliz ekibi Swansea City'de bulunan golcü oyuncu Bafetimbi Gomis için kesenin ağzını açtı. Oyuncu ile yıllık 3.3 milyon Euro karşılığında el sıkışan Galatasaray'ın, Swansea City'ye ilk yaptığı 2.5 milyon Euro'luk bonservis teklifini 3 milyon Euro'ya çıkartıldığı belirtildi.

Transferin, önümüzdeki hafta netleştirilmesi bekleniyor. 10 numara ve kanatlar için listesinde yer alan Faslı oyuncu Younes Belhanda için de temaslarını sürdürdüğü belirtildi. Bonservisi Ukrayna'nın Dinamo Kiev takımında olan 27 yaşındaki oyuncu ile anlaşan sarı-kırmızılıların Kiev ile aradaki pürüzleri gidermeye çalıştığı belirtildi. Yurt dışında bulunan sportif direktör Cenk Ergün'ün transferleri bitirerek Türkiye'ye dönmesi bekleniyor.

#Gomis
#Belhanda
#Galatasaray
7 yıl önce