|

Goudelock Fenerbahçe taraftarını kızdırdı

Fenerbahçe Ülker'in bu sezon Euroleague'de ve ligde elde ettiği başarıda büyük pay sahibi olan ABD'li oyun kurucu Andrew Goudelock'ın İzmir'deki gece kaçamağı Sarı-Lacivertli taraftarları kızdırdı. ABD’li oyuncuya, para cezası verilecek.

Yeni Şafak
12:51 - 6/06/2015 Cumartesi
Güncelleme: 13:10 - 6/06/2015 Cumartesi
Diğer

Habertürk'te yer alan haberde, Pınar Karşıyaka ile oynanan play-off yarı final serisinde, deplasmanda 84-83 kaybedilen 3. maç sonrası İzmir'de 'Hangover' isimli gece kulübüne giden 27 yaşındaki oyuncu, mekanda Karşıyakalı bir taraftarla da fotoğraf çektirdi. ABD'li yıldız, fotoğrafın sosyal medyada paylaşılması sonrasında Fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekti.



KADRO DIŞI YOK

Karşıyaka karşısında İzmir'de kritik bir mağlubiyet alarak seride 2-1 geriye düşen Fenerbahçe Ülker'de, kaybedilen karşılaşma sonrası eğlenmeye giden Goudelock'ın kadro dışı bırakılmayacağı ancak para cezası verileceği ifade edildi. Takım menajeri Ömer Onan, deneyimli oyuncunun kadro dışı kalmasının söz konusu olmadığını belirterek, “Genel Menajer Gherardini'nin kararı doğrultusunda idari para cezası verilecektir" şeklinde konuştu.






#Goudelock
#Fenerbahçe Ülker
#ceza
#pınar karşıyaka
9 yıl önce