|

Göztepe'de Serdar Gürler fırtınası

Süper Lig'de geçen hafta Yukatel Denizlispor'la deplasmanda 1-1 berabere kalan Göztepe'de kanat oyuncusu Serdar Gürler son haftalarda fırtına gibi esiyor.

11:56 - 5/02/2020 Çarşamba
Güncelleme: 11:59 - 5/02/2020 Çarşamba
DHA
Serdar Gürler bu sezon ligde 18 maçta 5 gol ve 5 asistle oynadı.
Serdar Gürler bu sezon ligde 18 maçta 5 gol ve 5 asistle oynadı.

Serdar Gürler son 9 maçta 5 gol atıp, 3 asist yaparak takımın en önemli kozu haline geldi. İlk golünü 11. haftada 1-1 sona eren BTC Türk Yeni Malatyaspor maçında atan Serdar, 14. haftada deplasmanda oynanan Ankaragücü karşılaşmasında 2 kez fileleri sarsarak 3-1'lik galibiyette başrol oynadı. Ertesi hafta 3-1 kaybedilen Gençlerbirliği müsabakasında Halil'e asist yapan oyuncu, yine Galatasaray karşılaşmasında Halil'e gol attırdı. Göztepe o maçı 2-1 kazandı.

Sezonun ikinci yarısına da iyi bir başlangıç yapan Serdar, Göztepe'nin dış sahada Antalyaspor'u 3-0 yendiği karşılaşmada takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. Gürsel Aksel Stadı'nda bu kez Beşiktaş'a rakip olan Göz-Göz'de Serdar Gürler, bir kez daha Halil'e asist yaparak skora katkıda bulundu.

  • Son olarak Yukatel Denizlispor maçında sahne alan Serdar, 9. dakikada ağları sarsarak bir kez daha tribünleri ayağa kaldırdı. Serdar attığı 5 golle takımın en golcü ismi olmayı başardı. Serdar'la birlikte kanatlarda görev yapan Halil de son haftalarda Göztepe'ye attığı gollerle hayat veren oyuncuların başında geldi.

#göztepe
#Serdar Gürler
4 yıl önce