|

Göztepe'den Engin Güngör harekatı

Ara transfer döneminde Orduspor'dan Ümit, Emre ile Erkan, Ankaragücü'nden Mehmet Erdem ve Osmanlıspor'dan Emrah'ı kadrosuna katmak için ön anlaşma yaptıktan sonra frene basan Göztepe, sol kanat oyuncusu Halil'in sakatlanmasıyla yeniden arayışlara başladı.

Yeni Şafak
11:33 - 4/01/2015 Pazar
Güncelleme: 10:40 - 4/01/2015 Pazar
DHA
Sağ el serçe parmağının kesilmesiyle 1.5 ay kadar sahalardan uzak kalacak olan Halil'e alternatif arayan sarı kırmızılıların Altınordu ile yollarını ayıran Engin Güngör'ü listesine aldığı öğrenildi.

Sol kanada Mehmet Erdem'i almasına rağmen bu futbolcuyu İsa'nın cezası nedeniyle ilk 2 hafta sol bekte oynatmayı planlayan teknik direktör Metin Diyadin'in kanat oyuncusu alınması için yönetimle görüştüğü öğrenildi. Diyadin'in, "Halil ikinci yarının ilk 4 haftasında görev alamayacak. İlk yarı boyunca sol tarafta büyük sıkıntılar yaşadım. Mehmet de hem İsa'nın hem de Halil'in alternatifi. Bu mevkiyi mutlaka rahatlatmalıyız" dediği belirtildi.

HALİL TARAFTARI BÖLDÜ

Göztepe'nin genç yıldızı Halil'in yeni yıl izninde yaşadığı bir olayla elinden sakatlanması sosyal medyada taraftarın tepkisini çekti. Sarı kırmızılı taraftarların bir kısmı oyuncunun özel hayatı nedeniyle uyarılması, hatta artık satılması gerektiğini savundu. Bazı taraftarlar ise Halil'in takımın en önemli kozlarından olduğunu ileri sürerken genç oyuncuya sahip çıkılmasından yana görüş bildirdi
#Göztepe
#Ankaragücü
#Osmanlıspor
9 yıl önce