|

Göztepe'den 'Karadeniz' çalımı

Göztepe, Karşıyaka'nın anlaşmak üzere İzmir'e davet ettiği Trabzonsporlu Gökhan Karadeniz'i 3 yıllığına renklerine bağladı.

Yeni Şafak
15:58 - 22/07/2015 Çarşamba
Güncelleme: 16:05 - 22/07/2015 Çarşamba
DHA

Golcü futbolcu kararı kendisinin değil, kulübünün verdiğini söyledi. "Trabzonsporlu yöneticiler Göztepe ile bonservisi konusunda anlaştıklarını söyleyip, görüşmek üzere beni İzmir'e gönderdi" diyen Gökhan, "Bu süreçte Karşıyaka'nın da devreye girdiği doğru ancak kulüpler anlaşınca, ben de tercihimi Göztepe'den yana kullandım. Şu an çok mutluyum. Göztepe formasıyla 3 başarılı sezon geçireceğime inanıyorum" şeklinde konuştu.



Göztepe Sportif CEO'su Barış Güçlü, bonservisine 300 bin euro ödeyecekleri Gökhan Karadeniz'in uzun süredir gündemlerinde bulunduğunu belirterek, bu konuda Karşıyaka ile bir yarışa girmelerinin söz konusu olmadığını söyledi. Karşıyaka'nın futbolcuyu İzmir'e davet ettiğinden bile haberdar olmadıklarını dile getiren Başarış Güçlü, "Bizim dışımızdaki kulüplerin ne yaptığıyla ilgilenmiyoruz. Gökhan için daha önce de girişimde bulunmuş ancak maliyeti yüksek olduğu için vazgeçmiştik. Ancak son görüşmede Trabzonspor rakamda indirime gidince anlaştık, futbolcuyu da ikna edip imzayı attırdık" dedi.



Altınordu'da parladı

Futbola 2001'de Karacaybeyspor altyapısında başlayan Gökhan Karadeniz, 2010 yılında Hatayspor'da profesyonel sözleşme imzaladı. Bir sezon Hatayspor forması giydikten sonra Bursa Nilüferspor'un yolunu tutan Gökhan, 2012-2013'te Aydınspor 1923'e kiralandı. 2013-2014'te transfer olduğu Altınordu'da patlama yapan futbolcu, burada 27 gol atarak Türkiye liglerinin en skorer futbolcusu oldu. Sezon sonunda 900 bin euro karşılığında Trabzonspor'a satılan futbolcu bordo-mavili formayı 1 kez giydikten sonra Antalyaspor'a kiralandı.

#göztepe
#transfer
#gökhan karadeniz
9 yıl önce