|

'Grosskreutz konusunda bilgi sahibi değilim'

Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, takımdan ayrılmak istediğini teknik heyete bildiren ve ülkesine dönen Kevin Grosskreutz ile ilgili Mustafa Denizli’den yeterli bilgi almadığını söyledi.

Yeni Şafak
12:00 - 6/12/2015 Pazar
Güncelleme: 14:26 - 6/12/2015 Pazar
IHA

Galatasaray Eğitim Vakfı'nın düzenlediği Galatasaray Lisesi'nin 534. kuruluş yıldönemi kutlamaları Galatasaray Lisesi'nde gerçekleşiyor. Kuruluş yıldönümü kutlamaları, 1965 ve 1940 yılı dönemlerinin madalya ve berat töreni öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek, “Bugün çok önemli bir gün. Lisenin kuruluşunun 534. yılı kutlanıyor. Ayrıca mezun olan 50. yıl ve 75. yıl ağabeylerimize plaketler verilecek. Aynı zamanda bugün kızların liseye girişinin 50. yılı. Böyle bir tören için buraya davet edildim. Mezun olduğum okula çok gururla geldim" dedi.



Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Astana maçına ilişkin sorulan sorulara Özbek, “İnşallah o maçı da alacağız" dedi.



'Yeterli bilgi almadım'

Takımdan ayrılmak istediğini teknik heyete bildiren ve ülkesine dönen Alman futbolcu Kevin Grosskreutz ile ilgili sorulara ise başkan Özbek, “Hocamdan yeterli bilgi alamadım. Biliyorsunuz Cenevre'deydim. Aldığım zaman size bilgi aktarırım" diye konuştu.



Galatasaray Lisesi'nde yapılan kutlamalar Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı İnan Kıraç, Galatasaray Lisesi Müdürü Meral Mercan, Galatasaraylılar Derneği Genel Sekreteri Mehmet Selim Yavuz, 75. yıl mezunlarını temsilen Necdet Bayraktar ve 50. yılı temsilen Mete Gürer'in konuşmaları ile devam ediyor.



#dursun özbek
#galatasaray
#Kevin Grosskreutz
8 yıl önce