|

G.Saray 'Ata Aksu' dedi

Sarı-kırmızılı kulüp, 27 Şubat'taki TFF Olağanüstü Genel Kurulu'nda Ata Aksu'yu destekleyeceğini açıkladı. "Adayların izleyecekleri yol haritalarını göreceğiz' diyen sarı-kırmızılı yönetimi Ata Aksu'nun açıklamaları tatmin etti

00:00 - 24/02/2012 Cuma
Güncelleme: 00:29 - 24/02/2012 Cuma
Yeni Şafak
G.Saray 'Ata Aksu' dedi
G.Saray 'Ata Aksu' dedi

27 Şubat'ta gerçekleştirilecek Türkiye Futbol Federasyonu Olağanüstü Seçimli Genel Kurulu'na sayılı günler kala Galatasaray Kulübü de rengini belli etti. Sarı-kırmızılılar, dün kulüp resmi internet sitesinden yayınladığı açıklamayla oyumuz "Ata Aksu'ya" dedi. Daha önce Yıldırım Demirören'in başkan adaylığına karşı olduklarını belirten G.Saray Kulübü, seçimin en güçlü adaylarından olan Aksu'yu destekleme gerekçelerini şu şekilde açıkladı: “Ülke futbolumuzun, çok önemli uluslararası risklerle karşı karşıya kalma ihtimali bulunan bu dönemde, futbolumuzun gelişmesine engel olacak hiçbir risk almayacağını, herkese eşit mesafede ve adaletli olacağını bildirerek Türkiye Futbol Federasyonu Başkanlığı'na adaylığını koymuş olan Sayın Ata Aksu, yaptığı açıklamaları ile bizleri tatmin etmiştir.” Mehmet Ali Aydınlar'ın istifasının ardından adaylığı söz konusu olan Şenes Erzik'i destekleyen G.Saray Kulübü, Yıldırım Demirören'in adaylığına karşı çıkan takımların başında geliyordu. Sarı-kırmızılı kulüp yönetimi, başkan adaylarının vaatlerini görerek kararlarını vereceklerini belirtmişti.


Almanlar'a göre, G.Saray Japon Inui'nin peşinde

Alman basını Galatasaray'ın, Japon Takashi Inui için Bochum'a 3 milyon euro teklif ettiğini iddia etti. Ruhrnachrichten.de isimli sitenin haberine göre; Sarı-kırmızılı takımın yetkilileri 2. lig ekibi Bochum'un Union Berlin ile oynadığı maçta 23 yaşındaki orta saha oyuncusunu izledikleri ve sonra da Bochum'un CEO'su Jens Todt'a tekliflerini ilettiler. Bochum'a Japonya'nın Cerezo Osaka takımından transfer olan Inui, bu sezon 2. Bundesliga'da 18 maçta forma giydi, 5 gole imza attı.


G.Saray'da ev ödevi Beşiktaş

Teknik Direktör Fatih Terim, dünkü idman öncesinde oyuncularıyla Beşiktaş derbisi hakkında motivasyon konuşması yaparak onlara adeta ev ödevi verdi. Oyuncularına Beşiktaş-Braga maçını izlemelerini söyleyen Terim, “Herkes bu maçı izledikten sonra gözlemlediklerini bir cümle ile anlatacak. Hep beraber sırt sırta verip bu derbiden de alnımızın akıyla çıkmalıyız' dedi.



12 yıl önce