|

G.Saray, 'Bulgar Rooney'in peşinde

Sezon başında Fiorentina'dan transfer olduğu İngiliz kulübünde mutsuz olduğu belirtilen Bojinov ile görüşen Sezgin, futbolcudan olumlu yanıt aldı. Bulgar yıldız kulübüyle anlaşılırsa gelebileceğini bildirdi. Tek sorun sakatlığının geçmemesi.

Abdullah Eğilmez
00:00 - 1/01/2008 Salı
Güncelleme: 00:45 - 1/01/2008 Salı
Yeni Şafak
G.Saray, 'Bulgar Rooney'in peşinde
G.Saray, 'Bulgar Rooney'in peşinde

Galatasaray'ın, Manchester City'nin 21 yaşındaki Bulgar golcüsü Valeri Bojinov'un peşinde olduğu iddia edildi. Ağustos ayında Fiorentina'dan transfer edilen golcü futbolcu, Manchester City formasıyla 11'de çıktığı ilk maçta 6. dakikada Patrice Evra'yla girdiği mücadelede sakatlanarak oyunu terketmişti. 5 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanan genç yıldızın önümüzdeki aydan itibaren oynamaya başlayabileceği belirtiliyor. Bulgaristan Milli Takımı'nda da oynayan Bojinov, hızı ve etkili vuruşlarıyla İngilizler'in ünlü yıldızı Rooney'e benzetiliyor. Genç futbolcu, “Yeni Rooney” olarak tanıtıldığı Ada'da geçirdiği sakatlık nedeniyle büyük hayal kırıklığı yaşatmıştı.


İLGİSİZLİKTEN ŞİKAYETÇİ

Bojinov'un yeni transfer olmasına karşın Manchester City'den ayrılmayı istemesine gerekçe olarak, sakatlığı sonrası gördüğü ilgisizlik gösteriliyor. Bu nedenle mutsuz olduğunu belirten genç futbolcu ile ile Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin'in temasa geçtiği iddia edildi. Transfer görüşmeleri için İngiltere'ye giden Sezgin'in, kaleci İsaksson'dan sonra Bojinov ile de görüştüğü belirtildi. Türkiye'de oynamayı istediğini belirten genç yıldızın, Adnan Sezgin'e kulübüyle anlaşılması durumunda G.Saray'a gelebileceğini söylediği öğrenildi. 2011'e kadar sözleşmesi bulunan Bojinov konusunun önümüzdeki günlerde netleşmesi bekleniyor.

16 yıl önce