|

G.Saray Pato'nun peşinde

Sarı-kırmızılı takımda forvet konusunda 1 numaralı hedef Corinthians'ın golcüsü. Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Pato'yu satış opsiyonuyla kiralamak isteyen G.Saray'da diğer alternatif ise bonservisi elinde bulunan Damiao.

Yeni Şafak ve
06:00 - 31/12/2015 Perşembe
Güncelleme: 06:39 - 31/12/2015 Perşembe
Yeni Şafak

Sezonun ilk yarısında gol yollarında sıkıntı yaşayan G.Saray, forvet transferi için arayışlarını sürdürüyor. Burak Yılmaz'ı satış listesine koyan sarı-kırmızılılar, yerine yıldız bir forvet almak istiyor. Bunun için iki Brezilyalı ismi gündemine alan G.Saray, Alexandre Pato ve Leandro Damiao'dan en az birisini kadrosuna katmanın hesaplarını yapıyor. 2007-08 sezonunda alt yapısından yetiştiği İnternational'den 22 milyon Euro bonservis bedeliyle Milan'a giden 26 yaşındaki oyuncu, beklentileri karşılayamamıştı. 2012-13 sezonunda 15 milyon Euro karşılığında Corinthians'a gelen Pato, inişli çıkışlı bir grafik çizmişti. Kulübüyle 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan oyuncuyu önce satın alma opsiyonuyla kiralamayı düşünen G.Saray, daha sonra ise 3 yıllık sözleşme yapmayı planlıyor. Sezon başında da gündeme gelen Pato'nun transferi gerçekleşmemişti. Diğer golcü adayı Damiao ise Santos'tan ayrılarak serbest kalmış durumda. Herhangi bir bonservis bedeli ödenmeyecek oyuncu için yıllık ücretten kaçınılmayacak. Damiao, yıllık 3 milyon Euro istiyor. Sarı-kırmızılı yönetim, diğer seçenekleri değerlendirip bu transfer için de düğmeye basacak.



Burak Yılmaz'a kulüp aranıyor





Sarı-kırmızılı yönetim satma kararı aldığı golcü Burak Yılmaz için talip arıyor. Bu sezon takımda beklenileni veremeyen ve gollerinden çok yaşadığı sakatlıklarıyla konuşulan Burak ile yolun sonuna gelindi. Yönetim, oyuncuyu satma kararı alırken gelecek teklifleri de değerlendirecek. Sezon başında Slaven Bilic'in çalıştırdığı Premier Lig ekibi West Ham United'ın talip olduğu Burak' şu ana kadar sadece Çin'den transfer teklifi geldiği ve yıldız futbolcunun da gitmek istemediği öğrenildi.



Tarık, Erkan Zengin'in akrabası oldu!





G.Saraylı Tarık Çamdal, Trabzonsporlu Erkan Zengin'in kız kardeşi Hülya Eda Zengin ile hayatını birleştirdi. İsveç'te yapılan düğünde çok mutlu olduğunu belirten 24 yaşındaki orta saha oyuncusu, herkese teşekkür etti. Erkan ise Tarık'ı çok sevdiğini, akraba olduğu için de mutlu olduğunu söyledi.




#galatasaray
#Corinthians
8 yıl önce