|

G.Saray'a gol atar

Güiza'nın gol atması kadar arkadaşlarına attırmasının da önemli olduğunu belirten Nuria Bermudez, “Takımın başarısı daha önemli. Sonuçta her şey F.Bahçe için” diye konuştu.

00:00 - 3/09/2008 Çarşamba
Güncelleme: 02:29 - 3/09/2008 Çarşamba
Yeni Şafak
G.Saray'a gol atar
G.Saray'a gol atar

F.Bahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği İspanyol golcü, Güiza'ya eşi Nuria Bermudez'den destek. Güiza'nın Türkiye'de bulunmaktan dolayı mutlu olduğunu belirten Bermudez, eşi Güiza'nın bu sezon çok gol atacağını ifade ederek, “Güiza'nın bu sezon ne kadar gol atacağını bilmek zor ama çok atacaktır. F.Bahçe'ye faydalı olmak istiyor. Yakında herkes Güiza'yı görecek. Kendisi de bunu gösterecektir. Özellikle G.Saray maçında atacağı gollerle F.Bahçe taraftarını mutlu edecektir” açıklamalarını yaptı.


F.Bahçe'de her futbolcunun gol atmak istediğine dikkat çeken Nuria Bermudez, sözlerini şöyle sürdürdü: “Önemli olan kimin gol atıp, attırdığı değil, Fenerbahçe'nin başarısıdır. Başarı ve başarısızlıkta tabii ki Güiza gibi takımda herkesin payı vardır. Güiza'nın gol atması kadar gol attırması da önemli. Sonuçta her şey Fenerbahçe'nin başarısı için” Bermudez, Güiza'nın İspanya'dan dostluğu bulunan Brezilyalı yıldız Roberto Carlos ile çok iyi anlaştığını ve diğer arkadaşlarıyla da kaynaşmaya başladığını sözlerine ekledi.


'Final uzak değil'

'Golden Foot' ödülünü kazanarak Monte Carlo'daki 'Şampiyon Geçidi'ne ayak izini bırakan ve efsaneler arasına giren Roberto Carlos'tan iddialı sözler. Brezilyalı yıldız, bu yıl F.Bahçe'nin Türkiye Ligi şampiyonu ve Fortis Türkiye Kupası'nı kazanacağını söyledi. Şampiyonlar Ligi'nde sarı-lacivertli takımın ulaşabileceği yere kadar gideceğini de belirten Roberto Carlos, “Çok iyi antrenör ve kaliteli futbolculara sahibiz. Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilir miyiz bilmiyorum finale ulaşmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.


16 yıl önce