|

G.Saray'a İtalyan golcü Dionisi

Galatasaray aradığı golcüyü İtalya 2. Ligi'nde buldu. İtalya basınında yer alan habere göre, sarı-kırmızılı kulüp, Frosinone'nin golcüsü Federico Dionisi ile her konuda anlaşmaya vardı. 29 yaşındaki forvet, bu sezon attığı 17 golle dikkat çekti

Yeni Şafak ve
04:00 - 11/06/2017 Pazar
Güncelleme: 07:59 - 11/06/2017 Pazar
Yeni Şafak
Federico Dionisi
Federico Dionisi

Galatasaray yönetimi Lukas Podolski'nin takımdan ayrılması ve Eren Derdiyok'un yetersiz kalması üzerine başladığı forvet arayışlarını sürdürüyor. Gelecek sezon takımda doğrudan oynayacak golcü arayan Galatasaray için İtalya'dan transfer iddiası geldi. İtalyan basınında yer alan habere göre, takımı Frosinone'den ayrılacak olan Federico Dionisi'nin Galatasaray ile görüştüğü ve 2 yıllık bir anlaşma sağladığı yazıldı. İtalya 2. Lig ekiplerinden Frosinone Calcio'da forma giyen İtalyan golcü, bu sezon başarılı bir grafik çiziyor. Takımı ile 41 karşılaşmaya çıkan Dionisi, bu süreçte 17 gol ve 6 asistlik bir performans üretti. Dionisi'nin piyasa değerinin 3.5 milyon Euro civarında olduğu belirtildi.

BEN ARFA'DAN VAZGEÇMİYOR

Sarı-kırmızılı kulüpte Sportif Direktör Cenk Ergün'ün önceden belirlenen isimlerle ilgili görüşmeleri de devam ediyor. Galatasaray'ın geçtiğimiz dönemlerde ilgilendiği Hatem Ben Arfa için yeniden girişimlerde bulunduğu öne sürüldü. Fransız basınında yer alan haberlere göre; PSG'de bu sezon beklenen performansı gösteremeyen ve takımdan ayrılmak istediği kaydedilen Ben Arfa'nın talipleri arasında Galatasaray'ın da olduğu ortaya çıktı. Sportif Direktör Cenk Ergün'ün PSG ile görüşmelere başladığı ve oyuncunun transferi için girişimlerini hızlandırdığı bildirildi. Ben Arfa'nın ismi Fenerbahçe ve Beşiktaş için de anılıyordu.Cenk Ergün'ün bir başka girişimi ise bonservisi Hamburg'da olan Alen Halilovic.

Geçtiğimiz sezon İspanya'nın Las Pasmas kulübünde kiralık olarak forma giyen Halilovic ile alakalı ilk teması gerçekleştirdi. Ergün, hem forvet arkası hem de iki kanatta forma giyen Hırvat oyuncunun menajeri ve Hamburg kulübü ile görüştü. Ergün'ün beklenilen tranasferleri kampa yetiştirmeye çalıştığı öğrenildi.

#​Galatasaray
#Federico Dionisi
7 yıl önce