|

G.Saray'a yeni yıldız

Galatasaray'da Chivu sesleri yeniden yükselmeye başladı. Sezon sonunda Ujfalusi'yi yollamayı planlayan sarı-kırmızılı yönetim, yerini Rumen futbolcu ile doldurmayı düşünüyor.

.
00:00 - 21/04/2013 Pazar
Güncelleme: 16:00 - 21/04/2013 Pazar
Yeni Şafak
G.Saray'a yeni yıldız
G.Saray'a yeni yıldız

Fotomaç'ın haberine göre, bu sezon savunmasında ciddi sıkıntılar yaşayan, Tomas Ujfalusi'yi de sakatlığı nedeniyle kullanamayan Galatasaray, defansı güçlendirmek için şimdiden harekete geçti. Gönderilmesi gündemde olan Ujfalusi'nin yerini tecrübeli ve kaliteli bir isimle doldurmak isteyen sarı- kırmızılı ekip, İnter'de kendisine fazla forma şansı bulamayan Cristian Chivu'yu yeniden gündemine aldı. Sezon başında da Rumen oyuncuyu isteyen ancak İnter'in devreye girmesiyle eli boş kalan Cimbom, bu defa transferi bitirmeyi hedefliyor.

Şans bulamadı

İtalyan ve Rumen medyası da Galatasaray, İnter ve Chivu üçgenindeki gelişmeleri sayfalarına taşırken, İnter'in Rumen futbolcuyu satış listesine koymasının ardından Cimbom'un ilgisiyle karşılaştığını kaydetti. Sneijder'in transferi sırasında yaşanan yakınlaşmanın bu transferin de bitirilmesinde etkili olacağı ve başkan Moratti ile yakın dostluğu bulunan Aysal'ın transferi bitirmesinin büyük olasılık olduğu belirtildi. Sakatlıklar ve defansta zorlu rakipleri bulunması nedeniyle ligde 8, Avrupa kupalarında 3 maçta İnter forması giyen Chivu'nun da artık sarı-kırmızılı takıma sıcak baktığı bildiriliyor.

11 yıl önce