|

G.Saray'da Koray şoku

Galatasaray'ın İsviçre kampında Thun ile yaptığı hazırlık maçında sakatlanan Koray Günter'in çekilen MR'ında sağ diz ön çapraz bağlarının koptuğu belirlendi. 21 yaşındaki oyuncunun sahalara geri dönüşünün şubat ayını bulacağı açıklandı.

Yeni Şafak ve
04:00 - 14/07/2016 Perşembe
Güncelleme: 01:28 - 14/07/2016 Perşembe
Yeni Şafak

Yeni sezon hazırlıklarını İsviçre'de sürdüren Galatasaray, 21 yaşındaki savunma oyuncusu Koray Günter'den gelen haberle adeta sarsıldı. Sarı-kırmızılıların önceki gün Thun ile yaptığı hazırlık maçında sakatlanan oyuncunun sağ diz ön çapraz bağlarının koptuğu açıklandı. Oyuncunun dün çekilen MR'ı sonrasında sahalara dönmesinin 6 ayı bulacağı ifade edildi. Kulüp doktoru Yener İnce, yaptığı açıklamada, “İlk değerlendirmemiz sağ diz ön çapraz bağ ve menisküsün hasarlı olduğu yönünde. Çok arzu etmediğimiz kötü bir sakatlığı oldu. Hızlı bir şekilde tedavisine başlayıp ameliyatını yapacağız. Sezonun ilk yarısında oynayamayacağı kesin. Dönüşü ocak, şubat ayını bulacaktır” dedi.



SERDAR AZİZ'DE SORUN YOK

Yener İnce, önceki gün yapılan Thun maçında tedbir amacıyla forma giymeyen Serdar Aziz'de ise herhangi bir sakatlık durumu olmadığını vurgulayarak, “Bursaspor'da sezonu oynayarak tamamlayamamıştı. Takımla beraber çalışıyor ama yaptığımız program dahilinde ulaşması gereken bir seviye var. Olağan dışı bir durum yok” diye konuştu. İnce, Semih Kaya'ya kasıklarındaki rahatsızlığı nedeniyle müdahalede bulunduklarını dile getirerek, "Ciddi bir sıkıntısı yok. O da planladığımız şekilde ikinci kampta bizimle beraber olacak. Ancak sakatlık olarak algılamayın çok basit bir müdahalede bulunduk” ifadelerini kullandı. Yener İnce, Hamit Altıntop'un durumunun da iyi olduğunu belirtti.



Daha güçlü döneceğim

Sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Koray Günter, daha güçlü döneceğini söyledi. Sakatlandıktan sonraki acı içindeki fotoğrafını paylaşan gurbetçi futbolcu, "Yaşadığım sakatlıktan dolayı uzun bir süre en sevdiğim oyundan uzak kalacağım. Maalesef sakatlıklar işimizin bir parçası. Şu anda emin olduğum tek şey, daha iyi ve güçlü döneceğim" ifadelerini kullandı.




#Koray Günter
#Galatasaray
8 yıl önce