|

G.Saray'da Menez harekatı!

Galatasaray'ın, Paris Saint-Germain forması giyen 26 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Jeremy Menez ile ilgilendiği öne sürüldü.

Ömer Ejder
00:00 - 31/10/2013 Perşembe
Güncelleme: 19:56 - 31/10/2013 Perşembe
Yeni Şafak
G.Saray'da Menez harekatı!
G.Saray'da Menez harekatı!

Hücum hattında Lavezzi, İbrahimovic, Cavani, Moura gibi birbirinden değerli oyuncuları bulunduran P.S.G'de kadroya girmekte zorlanan Jeremy Menez'in Galatasaray'a transfer olacağı iddia edildi.

Fransa basınında yer alan haberlerde; Paris ekibinin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Menez'i devre arasında göndermeye hazırlandığı ifade edilirken, yıldız oyuncunun Mancini yönetimindeki Drogba ve Sneider'li Galatasaray'da oynamaya sıcak baktığı belirtildi.

2011 yılında İtalya Serie A ekibi Roma'dan 8 milyon euro bonservis bedeli ödenerek transfer edilen 26 yaşındaki oyuncu, Laurent Blanc yönetiminde sezona başlayan P.S.G'de Şampiyonlar Ligi'nde 1, Fransa Ligue 1'de 4 maça çıktı. Bu sezon takımına hiç bir katkı sağlayamayan Menez, sürati ve tekniği ile dikkat çekiyor. Fransa Milli Takımı'nda da 24 kez oynayıp 2 gol kaydeden 25 yaşındaki oyuncu, hücum hattının sağ kanadında oynuyor.

Liverpool, Manchester United gibi devleri peşinden koşturan Menez'in devre arasında takımından ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

11 yıl önce