|

G.Saray'da son aday Michael Carrick

Felipe Melo'nun boşluğunu doldurmak için arayışlarını şimdiden başlayan sarı-kırmızılı takım, Arsenalli Flamini'den sonra Mancherter United'in tecrübeli yıldızını da listeye aldı.

Yeni Şafak ve
08:58 - 13/11/2015 Cuma
Yeni Şafak

Bu sezon Melo'nun eksikliğini dolduramayan ve sıkıntılı günler geçiren G.Saray, orta saha için Arsenalli Flamini'den sonra Manchester United'in yıldız oyuncusu Michael Carrick'i de radarına aldı. İki oyuncunun da sözleşmelerinin bu sezon sonunda bitecek olması, transferde sarı-kırmızılıların elindeki en önemli koz olarak görünüyor. 34 yaşındaki tecrübeli futbolcuya 1.5 yıllık sözleşme önerilecek. 2006 yılında 27 milyon Euro karşılığında geldiği Manchester ekibinde 9. sezonunu geçiren Carrick, bu yıl 14 maça çıktı. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu'da tecrübesi nedeniyle bu ismin transferine sıcak bakarak defansif olarak takımı toparlayacağını düşünüyor. Schneiderlin, Fellaini, Schweinsteiger, Blind, Herrera gibi isimleri kadrosunda bulunduran İngiliz ekibinin Carrick'e izin vereceği öğrenildi.



Yarsuvat'tan Hamzaoğlu'na destek


Eski başkanlardan Duygun Yarsuvat, son günlerde tartışılan teknik direktör Hamza Hamzaoğluna destek çıktı. "Dere geçilirken at değiştirilmez" diyen Yarsuvat, “Bizler ve tüm G.Saraylılar onu desteklemeli. Ortada kazanılmış 3 kupa var" dedi.



Bosna'da gençlere şans


Galatasaray, lige verilen mili maç arasında yarın Bosna Hersek'in Sarajova takımı ile oynayacağı hazırlık maçında genç futbolculardan ağırlıklı bir kadro ile sahaya çıkacak. Teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, bu özel karşılaşmada öncelikli olarak forma


şansı bulamayan Koray, Tarık, Kewin, Sinan, kaleci Cenk Gönen gibi isimleri ilk onbirde oynatacak. Hamzaoğlu, U-21 kadrosundan


da her mevki için kadroya oyuncu alarak gençlere şans verecek.




#Felipe Melo
#Michael Carrick
#galatasaray
8 yıl önce