|

G.Saray'da stopere Douglas Silva

Galatasaray ile birlikte Lazio'nun da Brezilyalı stoper için devrede olduğunu yazan Corriere dello Sport, Dnipro'nun oyuncu için 10 milyon Euro istediğini öne sürdü.

Yeni Şafak ve
04:00 - 17/11/2015 Salı
Güncelleme: 03:46 - 17/11/2015 Salı
Yeni Şafak

Galatasaray, savunmada yaşanan sıkıntıları çözmek için çalışmalara devam ederken stoper konusunda gündeme yeni isimler gelmeye başladı. İtalyan basınında yer alan haberlerde Ukrayna takımlarından Dnipro'da forma giyen 25 yaşındaki defans oyuncusu Douglas Silva ile Galatasaray'ın ilgilendiği iddia edildi. Corriere dello Sport, Douglas için Lazio ve Galatasaray'ın harekete geçtiğini yazdı. Daha önce Beşiktaş ve Trabzonspor'un da gündemine gelen Dnipro'lu stoperin takımdan ayrılmaya sıcak baktığı ifade edildi. Dnipro'nun 10 milyon Euro'luk bonservis bedeli istediğini yazan İtalyan gazetesi, Lazio'nun 6-7 milyon Euro verebileceğini ilettiklerine de haberinde detay olarak yer verdi. G.Saray'ın mali durumuna da değinen Corriere dello Sport, UEFA Finansal Fair Play kurallarının hatırlatmasını yaparak sarı-kırmızılı takımın bu rakamlara çıkabileceğinin zor olduğunun altını çizdi. Brezilyalı stoperin 2017 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Douglas bu sezon takımıyla 17 resmi maça çıktı.



Asıl yerim defansın ortası






G.Saray'ın yıldızı Jason Denayer stoperde oynamamasına tepki gösterdi. Sağ bekte forma giyen Belçikalı yıldız, "Benim en iyi oynadığım pozisyon merkez" dedi. Denayer, Marsilya'da oynamak istediğini ancak G.Saray'ın profesyonelliğinden etkilendiğini belirtti.



TBF'ye uyarı mesajı


Galatasaray Kulübü resmi internet sitesinden yaptığı açıklamayla Türkiye Basketbol Federasyonu'nu sert bir dille eleştirdi. Kadın Basketbol Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun'un ihraç edilmesini, Nevriye Yılmaz'ın taraflı düdüklerle kışkırtılıp ağzından çıkan bir söz yüzünden cezalandırılmasını eleştiren sarı-kırmızılı kulüp, federasyon yönetimini adil olmaya davet etti. Galatasaray Başantrenörü Ekrem Memnun ise hakem hataları böyle devam ederse görevi bırakacağını savundu.



Maaşları bile ödeyemezler!





G.Saray Adası'nın eski işletmecisi Mehmet Koçarslan, Divan Kurulu kararını eleştirdi. Ada'nın kulübe ait sosyal tesis kalması kararının kulübü mağdur edeceğini belirten işletmeci, "400 bin Dolar kiranın az olduğunun ben de farkındayım. Bunu artırmak için anlaşmıştık. Şu anda adada 220 kişi çalışıyor, yazları 450. G.Saray Kulübü, bu maaşları bile ödeyemez" dedi.





#Galatasaray Kulübü
#Corriere dello Sport
#Douglas Silva
#Jason Denayer
8 yıl önce