|

G.Saray'dan Feghouli sürprizi

Sarı-kırmızılı kulübün Valencia’da forma giyen Cezayirli yıldız ile Villarreal’in gözden çıkardığı Adrian Lopez’in transferleri için girişimlerde bulunduğu ortaya çıktı.

Yeni Şafak ve
13:24 - 2/01/2016 Cumartesi
Güncelleme: 13:46 - 2/01/2016 Cumartesi
Yeni Şafak

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'da başkan Dursun Özbek'in kardeşi ve Galatasaray Sportif AŞ Yönetim Kurulu Üyesi Mehmet Özbek'i transfer için görevlendirirken, Mehmet Özbek'in Villarreal-Valencia maçını izlediği ortaya çıktı. Valencia'dan Sofiane Feghouli'yi isteyen sarı-kırmızılı kulüp, Villarreal'den ise Adrian Lopez'e talip oldu. İki oyuncu da sakatlığı nedeniyle maçta yer almadı ancak Mehmet Özbek iki takım yöneticileriyle temaslarda bulundu. Sözleşmesi sezon sonunda bitecek Feghouli'yi Fenerbahçe, yaz transfer döneminde çok istemiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Galatasaray, Cezayirli oyuncuyu transfer ederek takıma hem yıldız bir isim katacak, hem de ezeli rakibine çalım atmış olacak. Feghouli bu sezon çıktığı 17 maçta 4 gol, 2 asistlik performans sergiledi. 26 yaşındaki oyuncunun 18 milyon Euro'luk piyasa değeri bulunurken, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olması nedeniyle sarı-kırmızılı takımın devre arasında kiralık olarak transfer etmeyi planlıyor. Adrian Lopez ise Villarreal takımında kiralık olarak forma giyiyor. Bu sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle sadece 4 maçta yer alabildi. Bu yüzden dolayı Villarreal'de gözden çıkartılmış durumda. Anlaşma sağlanması halinde, Porto'dan satın alma opsiyonlu kiralanacak. Porto ile 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan İspanyol oyuncu, La Liga'nın 3. haftasında Malaga karşısında forma giyerken 10. dakikada sakatlanmış ve ilk devreyi kapatmıştı.



Kevin'e son çağrı


Galatasaray tarihinin belki de en başarısız transferlerinden olan Kevin Grosskreutz'a son çağrı yapıldı. İstanbul'dan ayrılan ve ülkesine dönen oyuncu için 3 Ocak'ta başlayacak ikinci yarı hazırlıklarına katılması için haber yollandı. Sezon başında transfer edilen Kevin, belgelerinin FIFA'ya geç ve imzasız gönderilmesi nedeniyle lisans çıkartılamamış, ilk devreyi yeşil sahalardan uzak geçirmişti.



Muslera evlendi


Galatasaray'ın Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera, lige verilen ara sırasında ülkesine giderek kız arkadaşı Patricia Callero ile dünya evine girdi. 2015'in son saatlerinde evlilik sevinci yaşayan Muslera, 2016'ya evli olarak girdi. Uruguaylı file bekçisi İstanbul'a döndüğünde takım arkadaşlarıyla da bir eğlence düzenleyecek.



Kamp sıkıntısı


Antalya'da kamp yeri bulamayan G.Saray'da sıkıntı devam ediyor. Teknik direktör Mustafa Denizli, kalacakları otelde bulunan idman sahasının sadece kendileri tarafından kullanılmasını istiyor. Ancak başka takımlar tarafından tutulması nedeniyle bu isteğe karşılık henüz yanıt alınamadı.



#Valencia
#Villarreal
#Adrian Lopez
#Galatasaray
#Mustafa Denizli
8 yıl önce