|

G.Saray'dan şamar

FOS GAZETESİ G.Saray Atina'dan rüzgar gibi geçti. İki takım arasındaki güç farkını herkes gördü. DERBY GAZETESİ Panathinaikos, Avrupa'daki başarılı kariyerine büyük bir gölge düşürdü. PRASİNİ GAZETESİ Panathinaikos maçta; vizyonsuz, plansız ve stratejiden mahrum bir takım gibiydi. PROTAHLİTİS Panathinaikos ancak ikinci golden sonra uyandı. Fakat çok geç kalmıştı.

00:00 - 19/09/2009 Cumartesi
Güncelleme: 03:54 - 19/09/2009 Cumartesi
Yeni Şafak
G.Saray'dan şamar
G.Saray'dan şamar

G.Saray'ın UEFA Avrupa Ligi F Grubu'n- da, FC Panathinaikos'a karşı deplasmanda aldığı 3-1'lik galibiyet, Yunan basınında geniş yer buldu. “Türk takımının, Yunan ekibine oranla çok daha kaliteli olduğu ve zaferi hak ettiği' şeklinde değerlendirmelerde bulunan Yunan basını, Panathinaikos'un sahadaki hatalarının saymakla bitmeyeceği, bunu fırsat bilen sarı-kırmızılıların da “zavallı' Yunan ekibini “yerle bir ettiği' görüşünde birleşti. Günlük spor gazetesi Fos, “G.Saray'dan şamar' başlığını kullandığı haberinde, iki takım arasında kalite farkının gözler önüne serildiğini yazdı. G.Saray'ın, Atina'dan “rüzgar gibi geçtiğini' kaydeden Fos Gazetesi, sarı-kırmızılıların grubun haklı olarak favorisi olduğunu belirtti.


ANCAK 2. GOLLE UYANDILAR

“Yazık' başlığı ile Panatihaikos yenilgisini okuyucularına aktaran Derby Gazetesi, Yeşil Yoncaların, sahada tutkusuz ve şanssız bir oyun sergilediğini, G.Saray'a karşı ellerini havaya kaldırdıkları gibi, Avrupa'da çok çalışarak büyük puntolar ile yazdıkları isimlerine de gölge düşürdüklerini yazdı. Protahlitis gazetesi, “G.Saray'dan şaka gibi 3 gol' başlıklı haberinde, Panathinaikos'un ancak ağlarında gördüğü 2. golden sonra uyanabildiğini yazdı. “Komik' başlığını kullanan Prasini, “Savunmada komik hatalar yapan Panathinaikos'un vizyonsuz, plansız ve stratejiden mahrum bir takım” olduğunu yazdı. Gazete, Panathinaikos'un 3 “ucuz' golle utanç verici bir mağlubiyet aldığını belirtti.


PUSULASIZ PANATHİNAİKOS

Yunan basınındaki diğer başlıkları şöyle:

Filathlos Gazetesi: 'Göz yaşartıcı savunma' ve “Ten Cate'in aptallıkları'

Sprotday Gazetesi: “Pusulasız Panathinaikos'

Gol News Gazetesi: “Şamar ligi'

Ethnos Gazetesi: “Galatasaray parti yaptı'

Apoyevmatini Gazetesi: “Karşı takıma gol, taraftarlarına acı ikram etti'

Elefterotipiya Gazetesi: “Yine iyi'

To Vima gazetesi: “OAKA'da Türk tacizi'

Kathimerini Gazetesi: “Panathinaikos'tan Galatasaray'a armağan galibiyet'

UEFA com: “Çek golcü Milan Boros Cimbom'u zafere taşıdı.”




15 yıl önce