|

G.Saray'ın dev rüyası Di Maria

A Bola Gazetesi, çıtayı yükseltti. Drogba ve Sneijder transferlerinin gerçekleştirerek Avrupa'yı sarsan Galatasaray'ın Di Maria için Real Madrid'in kapısını çaldığı belirtildi

Taha Güvendi
00:00 - 27/06/2013 Perşembe
Güncelleme: 23:55 - 26/06/2013 Çarşamba
Yeni Şafak
G.Saray'ın dev rüyası Di Maria
G.Saray'ın dev rüyası Di Maria

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde geçen sezon sergilediği başarılı performansın ardından Başkan Ünal Aysal transferde çıtayı dünyanın zirvesindeki isimlere çekti. Portekiz'den öyle bir haber geldi ki, Galatasaray camiasına şimdiden ayrı bir hava kattı. Portekiz'in ünlü yayın organlarından A Bola Gazetesi, Galatasaray'ın Di Maria için Real Madrid Kulübü'nün kapısını çaldığını okuyucularına duyurdu. A Bola'nın bu haberinin ardından başta İtalyanlar olmak üzere Avrupa basını, Di Maria'nın Galatasaray'a yakınlığını son dakika haber olarak geçmeye başladı.

ANCELOTTİ İSTEMİYOR

Arjantinli yıldız için Mourinho'nun yerine geçen Carlo Ancelotti'nin olumsuz düşüncelere sahip olduğu ve kadroda düşünmediği ifade edildi. Real Madrid Kulübü'nün de ofansif orta saha ve sağ kanatta görev yapabilen oyuncunun satılması düşüncesinde olduğu kaydedildi. A Bola gazetesi Galatasaray'ın Di Maria'yı kadrosuna katmaya yakın olduğunun da altını çizerek okuyucularına duyurması dikkatlerden kaçmadı.

YÜKSEK İHTİMAL DENİYOR

Başkan Ünal Aysal da önceki gün mazbatasını alırken yaptığı transfer açıklamasında 2-3 takviye yapabileceklerini belirtmişti. Önceliği stopere ve Melo'nun pozisyonu diye adlandırdığı ön liberoya veren Aysal, kalan alternatif için de yıldız ihtimalinden bahsetmişti. 25 yaşındaki Arjantinli orta saha, maliyeti nedeniyle uzak bir ihtimal gibi dursa da Portekiz basını, Drogba ve Sneijder örneklerini vererek transferin gerçekleşme olasılığının normalin üzerinde olduğuna vurgu yaptı.

Carlinhos Terim için hayal

Galatasaray'da Carlinhos transferi hakkında son açıklama transferde aracı olan kaleci antrenörü Claudio Taffarel'den geldi. Tatilini ülkesinde geçiren tecrübeli antrenör, Brezilya Radyosu'na yaptığı açıklamada, Carlinhos'un artık transfer olacağına inanmadığını söyledi. Bu sözlerine rağmen Brezilyalı futbolcunun kiralık olarak takıma katılabileceğini ifade eden Taffarel, 'Bu zamana kadar olması gerekirdi fakat gerçekleşmedi. Bu sezon için geleceğine inanmıyorum fakat futbolda her şey mümkün. Carlinhos Terim için bir hayal' şeklinde olumsuz konuştu.

Tulun: TFF'yi bekliyoruz

G.Saray Başkanı Ünal Aysal'ın danışmanı Bülent Tulun, transferde yeni adımlar atmak için TFF'nin yabancı kararını beklediklerini söyledi. NTV Spor'a konuşan Tulun, 'Şu an için transferde ön libero konusunu çözdükten sonra kısa bir ara verilecek. Galatasaray'ın kadrosu gayet güçlü ve yeterlidir. TFF'nin kararından sonra duruma göre birkaç takviye daha yapmayı düşünüyoruz' ifadeleriyle transfer politikasına açıklık getirdi.


11 yıl önce