|

G.Saray'ın Roman planı

Transfer için Güney Amerika'da bulunan Adnan Sezgin, Arjantin'in ünlü kulübü Velez Sarsfield'in yıldızı ile söz kesti. 25 yaşındaki Sergio Roman “evet” dedi, kulübü ile anlaşma sağlandı. Sarsfield'i yöneticiler, Roman'a karşılık 1 milyon dolar ve yanında Carrusca'yı istedi. Sezgin bu isteğe olumlu yanıt verdi. Şimdi top Carrusca'da. Arjantinli futbolcu sorun çıkarmazsa transfer bitecek.

Savaş Çorlu
00:00 - 5/04/2007 Perşembe
Güncelleme: 01:32 - 5/04/2007 Perşembe
Yeni Şafak
G.Saray'ın Roman planı
G.Saray'ın Roman planı

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını yürütmek üzere Güney Amerika'da arayışlarını sürdüren Sportif İşler Genel Müdürü Adnan Sezgin, G.Saray'ın yıllardır aradığı 10 numarayı buldu. Velez Sarsfield Kulübü'nün yıldızı Sergio Roman'la görüşüp anlaşan Sezgin, yöneticileriyle yaptığı görüşmeyi de olumlu sonuçlandırdı. Arjantinli yöneticiler sarı-kırmızılılara yeşil ışık yakarken, Roman'a karşılık G.Saray'da bekleneni veremeyen Carrusca'yla birlikte 1 milyon dolar talep etti. Sezgin teklifi olumlu karşılayıp, Carrusca'nın da görüşünü almak üzere, masadan el sıkışarak kalktı. Transferin bitmesi Carrusca'nın vereceği cevaba kaldı. Sezgin bu görüşmeden hemen sonra, yöneticileri arayıp, transfer pazarlığı konusunda bilgi verdi.


CARRUSCA İSTEKSİZ

G.Saraylı yöneticiler Velez Sarsfield'ten gelen teklif üzerine, İstanbul'da Carrusca'yla görüştü. Arjantinli futbolcu Velez Sarsfield'e gitmek istemediğini, eski kulübü Estudiantes'e dönmek istediğini söyledi. Sarı-kırmızılıların Carrusca'yı ikna etmeye çalıştığı, bu transferin bitmesinin yüksek ihtimal olduğu belirtildi. Ülkesinde Sena ismiyle çağrılan Sergio Roman'ın çok iyi bir futbolcu olduğu kadar, liderlik özelliği bulunduğu belirtiliyor. Çok üstün top tekniğine sahip olduğu belirtilen yıldız futbolcu için “Tam G.Saray'ın aradığı10 numara” yorumu yapılıyor. Sezgin'in teknik heyetin verdiği rapor doğrultusunda Güney Amerika'da arayışlarını sürdüreceği, gündemde bir savunma oyuncusu ile bir orta saha oyuncusunun da bulunduğu öğrenildi.


S. ROMAN KİMDİR?

Doğum Tarihi: 25/08/1982 Doğum Y.: Capital Federal

Uyruk: Arjantin,

Boy: 169 cm Kilo: 69 Kg.

Mevkii: Orta saha.

Oynadığı kulüp: Velez Sarsfield (2002-2006)





17 yıl önce