|

G.Saray'ın son gözdesi Corluka

Cimbom, ara transferde Tottenham'da forma giyen 25 yaşındaki savunma oyuncusunu kiralık olarak kadrosuna katmayı hedefliyor

Ahmet Bıyıklı
00:00 - 27/01/2012 Cuma
Güncelleme: 00:29 - 27/01/2012 Cuma
Yeni Şafak
G.Saray'ın son gözdesi Corluka
G.Saray'ın son gözdesi Corluka

G.Saray, Tottenham'ın genç yıldızı Vedran Corluka'yı kiralamak için temasa geçti. Shaqiri'de istediği sonucu alamayan sarı-kırmızılılar, ara transfer döneminin tamamlanmasına 1 hafta kala çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. G.Saray'ın gündemindeki son isim ise İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham'ın Hırvat defans oyuncusu Vedran Corluka. Sağ ve solbekin yanı sıra stoperde de oynayan Corluka'yı sezon sonuna kadar kiralamak isteyen G.Saray yönetimi Londra ekibi ile görüşmelere başladı. Tottenham kiralama bedeli olarak 600 bin euro isterken, bu rakamda indirime gidilebilirse G.Saray 1.93'lük 25 yaşındaki oyuncuyu kiralayacak. Corluka bu sezon Tottenham formasıyla sadece 8 maçta forma giydi.


Ronaldinho anketi taraftarı ikiye böldü

G.Saray taraftarı, Brezilyalı yıldız Ronaldinho'nun transfer edilip edilmemesi konusunda taraftarı ikiye böldü. İnternetteki Webaslan.com'da “Sizce Ronaldinho, bonservisiyle birlikte transfer edilmeli mi?” şeklindeki soruya toplam 77 bin 221 oy kullanıldı. Ankette 39 bin 932 'Evet' oyu çıkarken; 37 bin 289 ise 'Hayır' oyu çıktı.


Cimbom'un yedeklerine güvenoyu

Ankaragücü karşısına yedek ağırlıklı bir kadro sahaya süren G.Saray'da teknik direktör Fatih Terim'den futbolculara güvenoyu. Ankaragücü maçı sonrası soyunma odasında görev verdiği futbolcuları tebrik eden tecrübeli teknik adam, “Hepiniz formayı nasıl iştahla beklediğinizi gösterdiniz. Sizlerin bu kadar iyi motive olduğunu ve konsantrasyonunuzun üst seviyede olması beni çok ama çok mutlu etti” diye konuştu.


12 yıl önce