|

G.Saray'ın Yakubu sevdası bitmiyor!

00:00 - 18/06/2012 Pazartesi
Güncelleme: 01:35 - 18/06/2012 Pazartesi
Yeni Şafak
G.Saray'ın Yakubu  sevdası bitmiyor!
G.Saray'ın Yakubu sevdası bitmiyor!

UEFA'nın Şampiyonlar Ligi'ne onay yazısından sonra transferde rahat nefes alma fırsatı bulan Galatasaray, ocak ayı transfer döneminde gündemine aldığı Aiyegbeni Yakubu için bir kez daha nabız yokladığı öğrenildi. İngiltere Premier Lig'de küme düşen Blackburn Rovers'tan ayrılmayı kafasına koyan Nijeryalı golcünün teklifleri değerlendirmeye aldığı belirtildi. Ocak ayında Yakubu'ya teklif götüren sarı-kırmızılılar, 6.5 milyon poundluk bonservis talebi sonrasında geri adım atmıştı. 30 yaşındaki forvet, geçen sezon başında Blackburn'e gelmiş, 3 yıllık sözleşmeye imza atmıştı.


Herkes O'nu istiyor O, G.Saray'ı

Samet Doğdu'ya, Türk ve Alman kulüplerinden teklif yağıyor. 16 yaşındaki gurbetçi futbolcu, teklif karşısında kararsız. İki sezondur Karlsruhe takımının alt yapısında forma giyen Samet, Bundesliga takımları Augsburg, Hoffenheim ve Freiburg'tan transfer teklifi aldı. Samet'in Türkiye'den de talipleri var. Galatasaray, Trabzonspor, Orduspor ve Samsunspor'un Doğdu'yu Türkiye'ye çağırdıkları ve kadrolarına katmak istedikleri öğrenildi. Orta saha, defans ve sağ açık mevkilerinde oynayan Samet Doğdu, her iki ayağına hakim. Geçen sezonu 20 asist ile kapatan Doğdu yüksek pas yüzdesi ve isabetli şutlarıyla dikkat çekiyor. Geleceğiyle ilgili açıklamalarda bulunan gurbetçi yıldız, kalbinde yatan rengi belli etti: 'Ben Galatasaraylıyım, kalbimde Galatasaray var.' Samet Doğdu, yaz sezonundan sonra Almanya'da yapılacak genç milli takım kampında da yer alacak.


Terim: Transferler kampa yetişsin

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, yeni sezonda 3 kulvarda mücadele edeceklerini göz önüne alarak 6 Temmuz'da başlayacak yurt dışı kampında kadroyu geniş tutacak. Galatasaray yönetimi, transfer çalışmalarını 25 Haziran'a kadar tamamlamayı hedeflerken; teknik direktör Fatih Terim'in yönetimden 6 Temmuz'da başlayacak Avusturya kampına kadar tüm transferlerin kesinlik kazanmış olmasını istediği belirtildi.


12 yıl önce