|

'Güçlü kadroyla geliyoruz'

Kamil Anahar
00:00 - 27/06/2007 Çarşamba
Güncelleme: 01:50 - 27/06/2007 Çarşamba
Yeni Şafak
'Güçlü kadroyla geliyoruz'
'Güçlü kadroyla geliyoruz'

Yeni sezon hazırlıklarını Bolu'nun Gerede ilçesinde sürdüren Trabzonspor'un kampını ziyaret eden kulüp asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, “Zorlu maratona güçlü ve alternatifli bir kadroyla girmek istediklerini” bildirdi. Sayitoğlu, “Önümüzdeki zorlu maratona çok güçlü bir kadroyla başlayarak iyi bir şekilde tamamlamak istiyoruz” dedi. Teknik Direktör Ziya Doğan ile toplantı yaptıklarını belirten Sayitoğlu, “Takımımızla ilgili son durum hakkında bilgi aldık” diye konuştu.


Sayitoğlu, yabancı oyuncu transferi konusunda federasyonun alacağı kararı bekleyeceklerini belirterek, şöyle devam etti: “Avrupa, lig ve Türkiye Kupası'nda mücadele edeceğiz. Bu zorlu maratona güçlü ve alternatifli bir kadroyla girmek istiyoruz. Elimizdeki kaliteli oyuncuları kesinlikle bırakmayı düşünmüyoruz. Zaten şu ana kadar kulübümüze resmi olarak gelen bir yazı yok. Sadece Gökdeniz konusunda nezaket görüşmesi oldu o kadar. Geri kalanlar menajerler tarafından ortaya atılan haberlerdir.”


Sıcaklar da durduramıyor

Trabzonspor'un Gerede kampının yedinci gününde tempo, sıcak havaya rağmen artırıldı. Hava sıcaklığının 30 derecenin üzerine çıkmasına rağmen çalışmalarını yoğun şekilde sürdüren Trabzonspor'da yeni oyuncuların da katılmasıyla kamp kadrosu 32 kişiye çıktı. Kampa katılan Tolga, Enis ve Jefferson da sabah idmanına katıldı. Teknik Direktör Ziya Doğan, kondisyon ağırlıklı çalışmada futbolculara eşlik ederek onlarla birlikte koştu. Bu arada, sakat futbolcular Risp, Musa, Stepanov, Ayman, Erdinç, Tolga ve Mustafa Keçeli'ni durumlarının da büyük ölçüde düzeldiği bildirildi. Bu oyuncular kampta doktor kontrolünde çalışmalar yapıyor.


KAMP ZİYARETİNDE KONTENJAN AÇIKLAMASI

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, bordo-mavili takımın Gerede'deki kampını ziyaret etti. Ulusoy, burada yaptığı açıklamada, yabancı kontenjanıyla ilgili kararın birkaç gün içinde alınacağını söyledi.


Djokaj ile yollar ayrıldı

Trabzonspor'da Ardijan Djokaj'ın sözleşmesi feshedildiği bildirildi. Bordo-mavili kulüpten yapılan açıklamada, Sırbıstan Karadağlı oyuncuyla yolların ayrıldığı ifade edildi. Kızılyıldız'dan transfer edilen ve geçen sezon Ankaraspor'a kiralık olarak verilen oyuncunun kendisine gelen teklifleri değerlendireceği kaydedildi.

17 yıl önce