|

Gudjohnsen tamam

Abdullah Eğilmez
00:00 - 16/06/2009 Salı
Güncelleme: 03:07 - 16/06/2009 Salı
Yeni Şafak
Gudjohnsen tamam
Gudjohnsen tamam

G.Saray yönetimi Barcelona teknik direktörü Guardiola'nın kadrosunda düşünmediği Gudjohnsen'in transferinde sona yaklaştı. Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel İspanya'da görüştüğü Barcelonalı yöneticilerle sıkı pazarlığa oturdu. İspanyol yöneticilerin satış listesine koydukları İzlandalı yıldızın bonservis bedelini 7.5 milyon eurodan 4 milyon euroya indirince anlaşma büyük ölçüde sağlandı. Rijkaard'ın Gudjohnsen ile sürekli irtibat halinde olduğu ve “Senin olduğun yere gelirim' sözünü aldığı belirtildi. G.Saray'ın en geç bu cumaya kadar bu transferi bitirmesi bekleniyor.


ÜSTÜNEL İSTANBUL'DA

Yaklaşık 5 gündür Avrupa'nın 4 değişik ülkesinde transfer çalışmalarını sürdüren Haldun Üstünel, İstanbul'a döndü ve transfer görüşmeleri için başkan Adnan Polat ve teknik direktör Frank Rijkaard'a ayrıntılı bir rapor hazırladı. Üstünel, Polat ve Rijkaard ile yapacağı toplantılar sonunda transfere son şekli vermek üzere yeniden Avrupa yollarına düşecek. Barcelona'nın yedek futbolcularının transfer haberleriyle ilgili görüşünü açıklayan Üstünel, “Yazılan isimlerle ilgimiz yok. Çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu


Lincoln-Halil Altıntop takası gündemde

G.Saray Futbol Şube Sorumlusu Haldun Üstünel'in öncelikle Halil Altıntop ile Lincoln'ün takas transferini gerçekleştirmek için görüşmelerini sürdürdüğü öğrenildi. Üstünel'in bu konuda teknik direktör Frank Rijkaard'ı ikna ettiği ve Hollandalı teknik adamında sıcak bakmadığı Brezilyalı yıldızın gönderilmesine onay verdiği belirlendi.



15 yıl önce