|

Güiza'ya milli kapı kapanıyor

İspanyol basını, özel yaşantısıyla gündemden düşmeyen Güiza'nın 28 Mart'ta İspanya-Türkiye arasında oynanacak maçın kadrosuna alınmayacağını öne sürdü.

00:00 - 25/02/2009 Çarşamba
Güncelleme: 03:36 - 25/02/2009 Çarşamba
Yeni Şafak
Güiza'ya milli kapı kapanıyor
Güiza'ya milli kapı kapanıyor

İspanyol spor gazetesi Marca, son dönemlerde eski sevgilisi ve eski karısıyla yaşanan tartışmalardan dolayı sıkça paparazzi basınının gündeminde kalan Güiza'nın, 28 Mart'ta oynanacak İspanya-Türkiye maçının kadrosuna alınmayacağını ileri sürdü. “Milli futbolcu, davranışlarının faturasını ödüyor” diye yazan Marca, “İspanya Milli Takımı'nın paparazzi programlarının bir konusu haline dönüşmesi federasyonda huzursuzluğa yol açtı” yorumunda bulundu. İspanya ile İngiltere'nin Sevilla'da oynadıkları hazırlık maçı öncesinde Güiza'nın, eski karısı Rocio'yu ve oğlunu otel odasına alması ve paparazzi basınının otel önünde beklemesinin ne Del Bosque ne de federasyon yöneticilerinin hoşuna gittiği belirtildi. İspanyol gazetesi, Del Bosque'nin Türkiye maçında Güiza'yı kadroya çağırmama kararını “hemen hemen aldığını” iddia ederken, Daniel Güiza'nın yerine Negredo, Joseba, Llorente veya Raul'un kadroya alınabileceğini savundu.


Aragones'ten fark açılmasın uyarısı

F.Bahçe Teknik Direktörü Aragones, dünkü antrenman öncesi yaptığı toplantıda oyuncuları uyardı. Sivas maçının önemine dikkat çeken İspanyol hoca, “Kazanırsak iddiamız sürer, kaybedersek yarışta geride kalırız. Kesinlikle kazanmamız gereken bir maç” dedi.


Edu ve Güiza Sivas maçında sahada

Sakatlıkları nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Edu ve Güiza dün takımla birlikte idmana çıkarken bu iki oyuncunun Sivasspor maçında takımdaki yerlerini alabilecekleri açıklandı. Sakatlığı devam eden Selçuk'un durumu ise belirsizliğini koruyor.




15 yıl önce